Öykü Seçkisi'nde okumak için: Aşk Üç Kapılı Bir Zindan – Aylık Öykü Seçkisi
– İkimizi de tek kişilik bu hücrelere hapsettin. Bu lanet olası yerden bizi çıkar John. Bunu bize neden yapıyorsun? Katie ve benim suçum sadece seni sevmek. Ama ne hikmet ki ikimiz de bize zarar veren bu adamdan bir türlü uzaklaşamıyoruz. – Aç kapıları John bizi buradan çıkar artık! Öyle tiz ve acı bir sesle haykırmıştım… (DEVAMI…)
Merhaba @deniz_gunes,
Aşk-aldatma sorunlarıyla başlayıp, terk edememe tutsaklığıyla devam eden hikayeniz, temaya farklı bir yaklaşım olmuş. Yine de Annie’ye hak veremedim. Çekip gitseydi ya, ne eziyet etti kendine o kadar?
Kaleminize sağlık, sevgiler.
Sena
Merhaba @deniz_gunes
Esasen Annie’nin tek kapılı bir zindanı vardı sanırım. Bu aşk veya aldatılmışlık değil, takıntı gibi daha çok.
Anlatım konusunda; biraz daha frenli olsa daha güzel bir tat bırakabilirmiş. Akıcı bir olay anlatımı olarak gayet iyi, merak da uyandırıyor. Ama psikolojik çözümlemeler bu hızda biraz flulaşıyor olabilir.
Ellerinize sağlık.
Merhaba @Senaa evet terk edememe tutsakligi. Aşk aldatma konularıyla başladı. Bence Annie’nin terk edememe tutsakligi John’u gerçek ve büyük bir aşkla sevmesinden kaynaklanıyor. Bir laf vardır bilir misin “Aşk bile bile tutsaklıktır”. Kesinlikle doğru bence Annie aşkından bu hale düştü. Aşk insanın gözünü kör edebiliyor bazen gerçekten sevince😊
Merhaba @MuratBarisSari benim hikayem bir aşk hikayesi. Annie’nin takıntısı değil John. Onu hayata döndüren bir aşktı ta ki en yakın dostunun John ile beraber oldugunu öğrenene kadar. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Tabii ki yazarak gelişiyorum. Yazarak daha da gelişeceğime inanıyorum.