Aşkın Bir Rengi Olsa

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Aşkın Bir Rengi Olsa – Aylık Öykü Seçkisi

image

Ne kadar da sakin uyuyor. Kıpırtısız ve huzurlu… Gözleri birer çizgi gibi mühürlenmiş, içeride neler olup bittiğini kestiremiyorum. Ağzı kapalı, sanki gülümsüyor. Burnundan yayılan sakin sıcaklığı duyumsuyorum. Bazen o kadar yavaşlıyor ki nefesi, verdikten sonra bir daha almayacak sanıyorum. Birkaç saniyelik o bekleyişte kalbim ağzıma yürüyor. Ya bir kez daha nefes almazsa? Ya dört harflik… (DEVAMI…)

Merhaba,
Okuduğum her öykünüz sonrasında yüzümde hoş bir tebessüm oluşuyor. Yine öyle oldu. Aslında sizi çok başarılı bulmamın altından yatan temel sebep tam da bu. Öykünüze başlayan bir okuyucu, hayal ettiği şeylerin karşılığını buluyor.
Anlatım, yoğunluk çok güzeldi. Tattırdığı duygularsa kısa bir yolculuğa çıkardı beni. Elime fincanımı alıp balkonda tek başıma otururken keyifle okumak isterdim.
Eleştirim yok. Kaleminiz çok doğru. Tebrik ediyorum.

1 Beğeni

Çok vurucu bir öykü öncelikle. Bir ilişki ancak bu kadar gerçek kelimelerle anlatılır. Keyifle okudum ama çok daha keyifli bir zamanımda tekrar tekrar okuyacağım öykünü. Kalemin daim olsun Hande!

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Tebessüme vesile olmak ne güzel:)

1 Beğeni

Sağol Sitare:) Ah o keyifli zamanlar. @Umutunjelibonu da söylemiş, sen ben sanırım hepimiz şu anda arkamıza yaslanıp keyifle ve kafamızı vererek öykü okumayı düşlüyoruz. En kısa zamanda gerçekleşsin dilerim. Sevgiyle…

2 Beğeni

Selam @nyphe;

Seçkide öykünüz varsa kaçırmayıp okuyorum. Bir defa kısalar, çok vaktimi almıyor. :slightly_smiling_face: Daha da önemlisi duygu yüklü, arkadaş canlısı, masum ve de çok güzeller.

Elinize emeğinize sağlık. Laf olsun diye değil, hakikaten çok beğendiğimi belirtmek isterim. Ayrıca öykünüzle beraber geçmişe döndüm. İstemeden de olsa mutsuz ettiğim kızlar geldi aklıma. :grinning:

Görüşmek üzere, iyi bakın kendinize…

2 Beğeni

Ama gerçekten çok güzel. İki insan arasında yıllar içinde devleşen bir uçurumun ve hatta tek kişilik bağlanmanın ne etkiliyici bir anlatısını kurmuşsun.
Ben de sıkı takipçinim. Kalemine sağlık.

Sevgiler,
Dilek

1 Beğeni

Teşekkür ederim samimi yorumlarınız için:) Selam benden size ve mutsuz ettiğiniz kızlara:P

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Bu kasvetli günlerde ne iyi geldi yorumunuz.

Sevgiler ve selamlar

Merhaba @nyphe

Duygusunu iliklerime kadar hissettiğim bir öykü yazmışsın. Bence zor bir metin çünkü tek kişilik tek perdelik oyunlar gibi. Tüm sorumluluk anlatıcının üzerinde, biz onun gözüyle bakmışız, adeta o olmuşuz. Sen de bu tekilliği bu duygu anlatımlarını bir okuyucu olarak bana çok iyi geçirebildin. Tam öykü olmuş. Eline emeğine sağlık

Sevgiler

2 Beğeni

Merhaba @nyphe,
Kendimizi unutup anlatıcının nefesini sahiplendiğimiz bir öykü. Whitney Houston’un bir şarkısı vardı hani: “I am every woman.”
Bu öyküdeki anlatıcı da hepimiziz şimdi.
Ellerine sağlık.
Sevgiler.

1 Beğeni

Müge çok teşekkür ederim, yorumun için…:slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Kadın olmak ne zor. Bu taraf, o taraf, sen, ben, o… Her türlü zor ve bir o kadar harikulade. Sevgiler

1 Beğeni

Merhaba Hande :slight_smile:
Çok yalın, kadının iç dünyasını tam anlamıyla yansıtan, başarılı bir öykü olmuş.
Pek çok kadın, kendinden izler görür bu öyküde.
Ellerine sağlık. Nice güzel öykülere :black_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Gaye:)

tarzım değil. gerçekten hiç değil ama şöyle değerlendiriyorum. hikayeniz bana sonuna kadar okuma ihtiyacı hissetirdiyse, kelime hatalarından, cümle yapılarının bozukluğundan kaynaklı kopmadıysam gayet güzel bir hikayedir.

duygu üzerine gidilecekse sizin yaptığınız gibi bir akışın içine yedirmek çok mantıklıymış.
elinize sağlık.

1 Beğeni

Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Sevgiler

1 Beğeni