Aşkın Lezzeti

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Aşkın Lezzeti – Aylık Öykü Seçkisi

image

Nanaya’nın merkezinden yedi gün uzaklıkta derelerin, ormanların ardında Kako adında efsanevi bir dağ vardı. Yaşlı cücelerin anlattığına göre bu dağda ölümsüz bir ağaç hiç meyve vermeden yaşamaktaydı. Kimi zaman etrafında dolaşan geyiklerin silüeti gökyüzüne yansır bize yıldız olarak görünürdü. Eğer bir gün o yıldızlardan biri yüzümüzü aydınlatırsa geyiklerin bize bir çağrısı olurdu. Tabii bu anlatılanları… (DEVAMI…)

5 Beğeni

Öykü güzeldi ama en sevdiğim kısım şarkıydı. Bestelense dinlerim. Kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Masalsı ve sade bir anlatım olmuş, kendi iç sesimle okurken keyif verdi. Sesli öykü güzel gider bence, elinize sağlık. Ortaya bir fikir konulmuş ve bunun üzerine hazırlanmış bir öykü ve içinde kulağımıza küpe olacak öğütler var gibi. Okurken yer yer duygular içinde gezindim, dokunuşlarınız var ve sert değillerdi. Aslında biraz sertlik zıtlık iyi giderdi bana soracak olursan. Öykünün sonu aceleyle bitmiş gibi durmuş ve biraz daha uzun olabilirmiş belki. Yazma yeteneğiz aşikar. :blush:

Öyküden şu kısmı paylaşmak isterim;

“Ağacın can bulması için beslenmeliydi kökleri. Bir insanın kökleri de kalbinde yer ederdi. Sevgiyle beslenmedikçe mutlu olamazdı. Gülüşlerimizdi bizim meyvelerimiz.”

Teşekkür ederim ışık dolu yorumunuz için. Insan cümleleriyle kendine ayna tutuyordur aslında. Ve evet ben de çok uzun yıllar önce kendime inandığım için şuan ikinci romanım çıkıyor. Hayatın ilham dolu ışığı sizin de üstünüze olsun, sevgilerimle. :slight_smile:

2 Beğeni

Belki bir gün sözlerini yazdığım gibi bestesini de yaparım, dinlersiniz. Sevgilerimle. :slight_smile:

Doğru. Kendim yolun başında olunca sözlerime yansıyor ister istemez. :blush::+1: İkinci romanınızda ise başarılar diliyorum.

Büyülü gerçekçiliğiyle içine çeken, sıcak bir hikâyeydi! Betimlemeler güzeldi, öykünün ritmini okudukça her satırda hissedebildim, prensesin ziyareti ve kaderlerinin kesişmesi tatlı sürprizlerden olmuş. Kaleminize sağlık, kitaplarınız için de tebrik ederim🌟

1 Beğeni

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Tatlı ruhunuzun varlığına sevgilerimle. :blush::heart:

1 Beğeni

Masalın masumluğuna ve sözlerin ahengine kapılmış giderken, sonunun Kako’dan çikolataya bağlanacağını düşünemedim. “Tatlıya bağlanmış” deyimi karşılığını buldu. Altı çizilesi, sade ve derin cümleleri de çok sevsem ve şarkının bestesini hayal etmeye çalışsam da favorim sonu oldu böylece. Kaleminize sağlık. :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, yorumunuz daha da tatlı :heart_eyes::purple_heart: çikolata tadında bir ömrünüz olmasını dilerim. :chocolate_bar:

1 Beğeni