Aslı Dağlı ile Kitapfelek

Sorun olmaz:) siz yine de ne zaman cikacak diye yayinevinin ustune yuklenmeyin de:))))

5 Beğeni

Minicik bir ipucudan seri bulunmuş. Helal valla… Kayıp Rıhtım farkı :krs:

12 Beğeni

Goodreads’te sürekli karşıma çıkıyordu ve masalsı, fantastik ve puanları yüksek denince direkt aklıma bu seri geldi. Niyeyse hakları Pegasus’ta diye kalmış ama aklımda.

4 Beğeni

Konusu hoşuma gitmişti. Merak edip arka kapak yazısını arkadaşıma çevirtmiştim. O günden beri aklımda. Bir gün geleceğini biliyordum. Garip biçimde şöyle bir şansım vardır. Öyle boş vakitlerimde bulduğum tüm seriler elbet bir gün basılmıştır. Son bulduğun seri buydu. Not etmiştim. Ara ara kontrol ederim. Nasip bu seneyeymiş. :slight_smile:

Umarım kapakları aynı olur. Harika bir çalışma çünkü. :blush:

8 Beğeni

Gündüz Aslı Hanım’ın birkaç ipucu verdiğini görünce bizim Rıhtımdaşlar çok geçmez bulur bu serinin ne olduğunu demiştim kendi kendime, beni şaşırtmadığınız için teşekkürler arkadaşlar :krs:

Size de kolay gelsin Aslı Hanım. Seri epey güzele benziyor, Rus kültüründen besleniyor olması bile başlı başına bir heyecanlanma sebebi bence. Merakla bekliyorum.

10 Beğeni

İlk kez rıhtımda böyle güzel bi ana denk geldim. Şu an kikir kikir gülüyorum.
Çok sevindim adınıza @Agape @patriotic . Vallaha helal olsun.
Kitabı ilk kez gördüm. Ama şu andan sonra unutmak mümkün olmayacak. Sabırla bekleyeceğim.

4 Beğeni

Yalnız not düşeyim. Ev taşıyorum şu anda. 10 dakika yemek molası verdik.

Düşününce ben korkmaya başladım. :no_mouth::no_mouth::no_mouth:

2 Beğeni

@Agape ve @patriotic bir ara adreslerinizi atarsiniz mesajla:) Kitaplar basildigi zaman sizinkileri gonderirim :heart:

6 Beğeni

@Kehribar, Kayıp Rıhtım’da olmanın farkı, oturup dururken daha çıkmamış kitabı kazandım şaka gibi. :rofl: Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda sizin de başınıza gelsin. :hugs:
Aslı Hanım size de ayrıca çok teşekkür ederim, çok incesiniz. :slight_smile:

6 Beğeni

Baska bir yayinevinden baska bir fantastik serim daha var. Onlarla teyit edeyim once kitabi duyurup duyuramayacagimi (zira Emre’yle bu seriyi teyit etmistim), ona gore o seriye de boyle bir aksiyon yapariz. Ilk tahmin edene bu sefer yedi kitap:)))

GEL ABLA GEL! CEVIRMENINDEN KITABA GEL!

14 Beğeni

@Asli_Dagli şimdiden ellerinize sağlık. Heyecanla bekliyoruz yeni seriyi :blush:

2 Beğeni

Reviews kısmı yaktı bizi bu hafta okunan kitaplarda görmüştüm ama ilk kitap için reviews değilde ratings 60k olunca bu olmaz diye geçmiştim Oysa generes şartını sağlayan tek üçleme buydu :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

3 posts were merged into an existing topic: Rıhtım Kamarası

Bir sonraki yarışmamsımız için akşam toplanalım. :slight_smile: Diğer seri için ilgili yayınevinin onayını aldım:)))

5 Beğeni

Ben tahmin hakkımı bu seriden yana kullanıyorum. 7 kitap verilecekse 7 kitap içeren bir seridir.

2 Beğeni

İçimden geçen Aleron Kong.

Düzenleme: Akşamı bekleyemiyoruz. :joy:

Düzenleme 2: @MustafaYildiz E, siz de aynısını düşünmüşsünüz. :joy: Newyork Times Bestseller listesine baktım ben de. :joy:

1 Beğeni

Yalnız arkadaşlar çok acayip kitaplar buldum. Basılanlar yetmiyormuş gibi bir de basılır mı acabalar ürettim. Harika! :joy::blush::heart_eyes:

Sevabına arka kapak yazısı çeviren var mı? :joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Düzeneleme 3: Merak edenler için şunları buldum. İngilizcem yarım yamalak olduğu için yarım yamalak anladım. Müsait olduğum bir ara yavaş yavaş anlamaya çalışırım artık.

@MustafaYildiz Goodreads’ta ben de geçen Aslı Hanım yazınca #7 yazarak aratmıştım. O zaman da bulmuşum aynısını. :joy: Sonra bakarım diye hep ekran resmi alıyorum.

4 Beğeni

Bence değil. Hatta 1 seneden fazla sürer diye düşünüyorum. Sözleşme şimdi yapılmış kitap sonbaharda çıkacak. 6 aylık bi süreç var ilk kitabın çıkmasına.

Saat 5 i geçmiş akşam olmuş bence :slight_smile:

Ben goodreadsda heptalogy (yedileme) yazdım bu çıktı ilk. Puanlar yüksek, yorumlar çok daha ne olsun.

3 Beğeni

Yettim! Ipuclarim soyle:

Yayinevi: Epsilon
Kitap sayisi: Simdilik 7.
Tur: Epik fantastik degil ama fantastikli. Turu tam soylersem cok buyuk ipucu vermis olacagim.

Ilk bilene ilk kitabi ben gonderecegim yine:)

4 Beğeni

Diger mevzuya da aciklik getireyim. Ben 5-6-7 haftada bir kitap teslim ediyorum. Yogunluguna, diline, sayfa sayisina vs gore degisiyor bu surec. Ve elimde cevrilmeyi bekleyen 20’ye yakin kitap var:) Cogunlukla ben ceviriyi teslim ediyorum, hemen ertesi ay basiliyor. Serileri genelde iki iki ust uste ceviriyorum ki yayinevleri onlari basana kadar ben diger kitaplara girisebileyim. Ve hayir, para yok, bir sekilde yasiyoruz:)

6 Beğeni