Asman

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Asman – Aylık Öykü Seçkisi

image

Uzun boylu adam masasında çalışıyorken kapı çalındı. “Gel” diye seslenince kapı aralandı ve kısa dik saçlı bir kafa göründü. “Güvenlik müdürüyle bir görüşmemiz olacaktı” dedi. Adam kafasını kaldırıp gelenin kim olduğunu görünce hemen ayağa fırladı. “Kaptan Aleksandr Storm değil mi? Buyurun, bizde sizi bekliyorduk” dedi. Adam şaşırmıştı. “Tanışıyor muyuz?” “Şahsen değil ama sizi tanımayan yok… (DEVAMI…)

Benim gibi uzay operalarını seven birisi için gayet yerli yerinde bir hikâye olmuş.Sadece bazı yerlerde karakterleri kafamda oturtamadım. Biraz karıştı. Belki benim anlamam sorunludur bilmiyorum. Yine de her uzay operasını okurum. Teşekkür ederim, kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Yazdığım denemelerden birine bir cevap verildiğini görünce heyecanlandım. Önce cep telefonundan cevap yazmaya çalıştım ama olmadı. Hemen bilgisayarı açtım ve şimdi buradayım.
Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. Üstelikte beğendiğinizi belirtiyorsunuz, ne mutlu bana.
Karakterler konusuna gelince de mürettebatın kafamda şekillendiğini söyleyebilirim. Demek ki yeteri kadar olmamış. Belki bir sonraki öykü de daha belirgin olur yani umarım. Bildiğim bir şey şudur; Fırtına uzun süre gezegenler arasında dolaşacak. İyi geceler diliyorum.

:smile: Naçizane bende birşeyler karalarım ve aynı sizin gibi olurum. Bütün herşey kafamda yerli yerindedir ama eşim ve çocuklarım “bu kim, bu niye böyle” gibi sorular sorarlar. Ben de “işte burda, adam böyle yapmış ya, şöyle düşünmüş ya…” gibi cevaplar veririm. Ama anlatana kadar göbeğim çatlar. :woozy_face: Galiba hikayecilik böyle birşey. Uzay operalarına devam. Siz yazın ben okurum. Selamlar.

1 Beğeni