2021’de çıkmış bir uzun metrajlı uyarlaması çıkmış aslında ama IMDb’de çok az rating almış ve bulup izleyebilir miyim şüpheli…
Şu alttaki ilk teaser’ı paylaşılan uyarlama ise bayağı ilgi çekecek gibi görünüyor. Teaser 4 gün önce—Lovecraft’ın doğum gününde—yayımlanmış ve şimdiden 13.000 beğenisi var. Guillermo del Toro’nun uyarlaması herhalde hiçbir zaman gelmeyeceğinden bununla yetineceğiz galiba.
Gerçi biraz geyik yaptım. Yani bana teaser umut verdi ve gayet güzel bir uyarlama olabilir bu. Adrián Adamec yazıp yönetmiş, veya süreç devam ediyorsa yazıp yönetiyormuş. Bence yazması bitmiştir de yönetmenlik süreci devam ediyor olabilir. Haha. Henüz tahmini bir çıkış tarihi falan yok sanırım.
Ekleme: YouTube videosu altında pin’lenmiş yazıya mutlaka bir göz atın. Yani filmin yazarı/yönetmeni öyle şeyler yazmış ki hakikaten heyecanlandım. Demin baktım o yazıya. Yani daha asıl çekimler başlamamış mesela. Şimdi öğrendim.
Bunun novella’sını en son okuyalı 2 hafta bile olmadı. Daha önce elbette okumuştum da son okuyuşumun üzerinden 2 hafta bile geçmeden böyle bir teaser’la karşılaşmam da gülümsetti. ![]()
Başlık umarım uygundur. Yoksa Lovecraft Uyarlamaları falan gibi genel bir başlık daha mı iyi olurdu?.. Bu forumda açtığım ilk başlık bu.