Attack on Titan - Shingeki No Kyojin Son Sezonu Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sabırsızlıkla beklenen o müthiş animenin son sezonu çıkış tarihi belli oldu. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan Attack on Titan sonunda izleyici ile buluşacak.

2 Beğeni

Son sezonun 2. cour’u 2022’nin kış sezonunda gelecekmiş.

Benim için iyi haber, seriye yetişmek için hala zamanım olacak demek.

1 Beğeni

İyi, belki düzgün animate ederler ikinci yarıyı.

O kadar bekleyemem artık. Mangası da bitiyor madem. Daha fazla spoiler yemeden mangasını okurum.

2 Beğeni

Ben hep mangada günceldim. Wit’in yaptığı sezonlarda olacakları bilmeme rağmen inanılmaz bir gaz ile izlerdim. İçim ürperirdi izlerken o kadar iyiydi. Son sezon benim için çok kötüydü maalesef. Nedenlerini biliyoruz tabii ama kurgu, müzikler, çizimler maalesef hiç tatmin etmedi. Manga okumayan arkadaşlarım arasında ise bir tek özel efekt sanatçısı olan arkadaşım benimle aynı fikirdeydi, onun dışındaki herkes yine aynı heyecanla izledi. Bunu göz önünde bulundurun derim. Tabii bakarız çok iyi yaparlar; Hiroyuki Sawano’lar yine havalarda uçuşur, ek sahneler ve güçlü kurgu görürüz. O zaman yine tam gaz izleriz.

Şuanda tam kaldığı noktadan itibaren finale kadar 1 tane sakin sahne yok, onu söyleyebilirim. Umarım 6-7. bölüm kalitesinde garip fiziklere sahip, bir hızlı bir yavaş, tutarsız savaş sahneleri görmeyiz. Manga okumayan her arkadaşım o sahnelerde çok yükselmişler onu belirteyim ama.

1 Beğeni

Sakın yapmayın böyle bir şey bence. O sahneler aklıma geldikçe anime-only’ler ne kadar şanslı diyorum. Topu topu son 12-13 bölüm kalmışken biraz daha dişinizi sıkın bence. Animeden görün o sahneleri. Şurda yeni sezona topu topu 10 ay var. Bir yıl bile değil. Nasıl geçtiğini bile anlamazsınız vaktin.

Ayrıca insanlar spoiler yeme olayını abartıyor bence. Konu başlığına girmeyerek, ilgili yerlerden yorum okumayarak ve spoiler yemek istemediğim şeye dair Twitter’dan yasaklı kelime koyduğum takdirde spoiler yiyebileceğim hiçbir dizi, film veya anime yok.

1 Beğeni

İlk üç sezonu arka arkaya izlediğim için kendimi şanslı sayardım ama asıl şanslı olanlar 4 sezonu da arka arkaya izleyecek olanlar sanırım.

Son bölümü şimdi bitirdim. Öyle bir yerde bitmiş ki “Al mangayı daha ne bekliyorsun” diyor resmen. Güzel satış politikası valla.

İnsanlar spoiler butonunu doğru düzgün kullansa hiç sıkıntı olmayacak aslında. Ben ekşiden spoiler yedim. O zamandan beri de ekşide ilgili konuya girmiyorum. Manga okuyan bazı arkadaşlar spoiler butonunu dahi kullanmadan açık açık yazmış. Tek cümlelik bir spoiler gördüm ama yetti arttı bile. Bu saatten sonra o heyecan uçtu. Ayrıca spoiler durumu değişik bir şey. Hiç beklemediğim başka bir yerden bu son bölümdeki Historia’nın hamile olduğunu duymuştum. Yani bunu önemsiz spoiler diye her yerde konuşuyor insanlar. Kaçıncı bölümde geleceğini bilmiyordum. Ama doğruymuş bak. Yani kısacası spoiler yazmayı seven birine denk gelirsen herhangi bir anime konusunda spoiler yiyebilirsin.

2 Beğeni

Oha dfnvbnb abi tamam da bu da mayın tarlasına girip neden patladım ben ya demek gibi bir şey olmuş .d

Zaten muhtemelen herhangi bir şeyden spoiler yiyebileceğiniz ilk yer ekşi sözlük falan olabilir .d

Spoiler butonu yok ki sitede. Sadece elle spoiler yazabiliyorsun cümlenin başına, eh o da yeterli olmuyor zaten. Gözün kayıyor ister istemez iraden dışında.

Yani benim demek istediğim bu tür sitelere zaten başından beri girmemeli insan spoiler yemek istemiyorsa eğer. Hayatına devam ediceksin o anime yokmuş gibi. O animeyle ilgili amacın spoiler’sız yorum okumak olsa bile girmeyeceksin bir yere. Bu işin tek oluru bu. Yoksa senin de dediğin illa ki çıkıyor bir spoiler veren iflah olmazın teki.

2 Beğeni

İşte ona alışmıştım ben. Onları atlayıp geçiyordum. Göz kayması da olmuyordu. Sorun o şekilde yazmayıp düz yorum yapanlarda… Bu arada mayın tarlasında gezmek bizim işimiz. :joy: Hayatın kendisi mayın tarlası değil mi zaten?

2 Beğeni