Avatar: Azula Hakkında Akılda Kalan 10 Detay

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/liste/avatar-azula-hakkinda-akilda-kalan-10-detay/

image

Avatar: The Last Airbenders çizgi dizisinin unutulmaz karakterlerinden Azula hakkında akılda kalanlara dair keyifli bir liste sizlerle. (DEVAMI…)

7 Beğeni

Severek izlediğim harika bir karakter. Zuko nun melankolikligi, Ozai nin klişe bir kötü olmasının yaninda parlayan bir kötü. En sevdiğim karakterlerden.

1 Beğeni

Bir de usta bir yalancı idi. Toph bile yalan söylediğini hissedemiyordu :grinning:

1 Beğeni

İzlerken asla Azula’cı olamadım daimi Zuko’cuyum :smiley:

1 Beğeni

En sevdiğim avatar karakteri. Derin bir karakter, avatar da ki bir çok karakter gibi. Mental kırılmasının temel nedeni çocukluğundan beri babası tarafından pohpohlanması ile oluşan dünyaya dair yanlış algısı. Gücü ve korkuyu tek yol olarak görürken çocukluğunda yüzleşemediği Ursa ile ilişkisi , Ursa’nın Zuko’yu güçsüz olmasına rağmen sevmesi, büyüdüğü zaman da tylee ve mai’nin ihaneti ile karşısına çıkıyor. Bu da dünyaya karşı algısı ve gerçek dünya arasında bir çatışma yaratıyor. Aslında bir nevi “true prodigy” olup pohpohlanması onun laneti olmuş. Dizinin senaristleri üçüncü sezon bitince dördüncü kitabı da çıkarmak istiyorlarmış. Burada Azula’nın ruhsal gelişimine de değineceklermiş fakat o sıra o vasat Live action filmi ile uğraşıyorlarmış, olmamış. Umarım netflix’in yeni yapımında yer verirler. Avatar karakterlerin ruhsal değişimi ile öne çıkan bir dizi, buna yer verirlerse güzel olur.

2 Beğeni