Avatar: The Last Airbender'da Daha Fazla Yer Almalıydı Dediğimiz 10 Karakter

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/liste/avatar-the-last-airbender-karakterleri-kimler/

image

Avatar: The Last Airbender karakterleri ile de ayrı bir derinliğe sahipti. Ancak Son Hava Bükücü dünyasında, kesinlikle daha detaylı görmek istediğimiz bazı isimler mevcut. Avatar: Son Hava Bükücü yıllardır asla popülerliğini yitirmiyor ve her yaştan hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Avatar’ın hikâyesinde Aang’in gelişimini ve takımıyla atıldığı maceralarda bölümlere ara ara misafir olan, erken ayrılması… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Komik olan şey Zuko sonradan torunun ismini de Iroh koyuyor ve Korra’da General olarak görsek de kendisini o da çok az gözüküyor.İsimde bahtsızlık var herhalde :rofl:

1 Beğeni

Suki… Listeye bile alınmamış o derece hak ettiği değeri görmeyen bir karakter. :cry:

12 Beğeni

Kan bükme tekniğine çok değinilmeme sebebi sadece dolunayda yapılabilmesi. Bir de böyle bir şey olduğunu serinin geç bölümlerinde öğrendik. Kullanılabileceği çok sahne yoktu. Sadece bir sahnede gördük.

Hakkında çok az şey bilinen Ursa’ya olanlar son bölüme kadar hep gizemli kaldı. Son bölümde Zuko’nun babasını ziyaret ederek annesinin nerede olduğunu sormasıyla annesinin yaşadığını öğrendi.

Ursa’nın yaşadığı son bölümde değil 3. sezon 11. bölümde söyleniyor. Ayrıca sadece 2. sezon 7. bölümü izleyince neler olduğunu çıkarabiliyorsunuz.

İroh yeterince görünüyor bence. Sadece üçüncü sezonda daha az görünüyor ama o da seslendirme sanatçısı Mako İvamatsu’nun ölmesi nedeniyle. Ki ben az görünmesinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bu sayede Zuko başkasının yönlendirmesiyle değil kendi fikirlerinden dolayı iyi tarafa geçti. Ben İroh yerine Gyatso’yu yazardım. Bence çok ilginç bir karakterdi.

2 Beğeni

Lahana tüccarı reiste bu listede olmalıydı.

7 Beğeni

Unuttum ama Korra’da Amon bunu 7\24 çatur çutur yapıyordu. Tam sebebi neydi onun bir hatırlatabilirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Amon’un babası anomali gibi bir şeydi ve bunu yapabiliyordu. Bu gücü çocuklarına da geçirmiş.

Sağol,şimdi hatırladım.Amon reis de erken gitti be.Adam can havliyle bile yani kontrolsüzken bile gökdelen boyutunda hortum büktü hortum.Sonra da helvasını yedik zaten adamın

2 Beğeni

Kan bükücülük anomali değildir. Çok çalışma sonucu su bükücülüğünün zirvesine ulaşmaktır. İlk kan bükücü Hama ateş ulusu hapishanesindeyken her canlıda su olduğunu ve bunun bükülebileceğini keşfediyor. Hapishanede fare benzeri yaratıklar üzerinde çok çalışıyor bu tekniği geliştirmek için. Ustalaşınca da gardiyanların kanlarını bükerek hapishaneden kaçıyor. Dolunayda su bükme gücü zirvede olduğu için daha kolay kan büküyorlar. Daha önce dediğim gibi su bükücünün yapabileceği en zor bükme eylemidir. Amon ve babası hatırladığım kadarıyla kan bükücülükte o kadar uzmanlaşıyor ki dolunaya ihtiyaç duymuyorlar. Sonraki adımda psişik kan bükücülük, elleri hiç kullanmadan zihin gücüyle büküyorlar kanı.

2 Beğeni

Gelenin mavi ortasını sil ve metni yapıştır.

1 Beğeni

Bildiğim ve zamanında araştırdığıma göre Yakone dolunay zamanı yavaş yavaş çalışmaya başlamış. Sonraları dolunaydan önceki ve sonraki günler çalışmış ve bunu periyotlar halinde uygulamış. Sonrasında ise dolunaya ihtiyacı olmayana kadar böyle çalışmış. Daha sonra ise daha da güçlenip sadece zihniyle kan ve su bükmeye başlamıştır.

1 Beğeni

Katara annesinin intikamını almaya çalışırken kan büktü diye hatırlıyorum

1 Beğeni

Bence suki unutulmamalı. Ve Iroh karakteri çok etkiliyci bir karakterdi,seride daha çok gösterilseydi belkide bu kadar etkili olmazdı tadında bırakıldı bence.

2 Beğeni