Avengers: Endgame Arazisi

Avengers serisinin yeni filmiyle ilgili her türlü şeyi burada paylaşalım ve tartışalım.

2 Beğeni

Spoiler vermeden fragman işini nasıl çözecekler merak ediyorum. Birçok film art arda sıralanacağı için bir önceki fragman başarısı burada da olacak mı göreceğiz.

YENİ ANKET İÇİN TIKLAYINIZ.


Ayrıca spoiler’lı soru ve anket gelsin benden de:

Kimler ölür?

Ankette birden fazla karakter işaretleyebilirsiniz.

  • Iron Man
  • Captain America
  • Hulk
  • Black Widow
  • Scarlet Witch
  • Thor
  • Drax
  • Thanos (?)
  • Nebula
0 oylayan
1 Beğeni

Spoiler olmaz bence. Zaten 4. filmin başlığına diğerlerini izleyenler damlar. Diğer filmlerden de rahatça konuşulsun.

Bence fragmanda nüfusun yarısı toz olduktan sonra neler yaşanmış onları görebiliriz.

Civil War’dan sonra Captain America’nın tadı iyice kaçtı. Bence ölüp daha fazla saçmalamasın. Neden bilmiyorum ama Scarlet Witch de çok duygusal bir veda edecekmiş gibi geliyor.

Vision’ ı öldürüp house of m’ e başlasalar ne kadar güzel olur ya. Hazır X-men’ in hakları da alındı. Olmaz tabi ama insan istiyor yine de.

1 Beğeni

Yeni filmde kimse ölmeyecek bana kalırsa öldüremezler :smiley: Farklı bir kahraman çıkıp thanosu yenip geçer.

Bence zaman taşını kullanıp ölenleri geri getirip Thanos’u öldürürler. :smiley:

Sözleşme süreleri doluyor bazı oyuncuların. Ayrıca kariyerlerine farklı şekilde devam etmek istediklerini de açıklıyorlar. Hazır yeni isimler gelmişken onlarla olan ilişkilerini, Marvel Cinematic Universe’ın 10. yılında sonlandırmaları garip durmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca Drax’in de bu son yaşanan olaylar neticesinde (olaylar olaylar, neymiş bu olaylar?) ölerek ayrılması yüksek ihtimal gibi gözüküyor.

3 Beğeni

Oh be! Bu bir nevi gidişinin kesinleşmesi demek öyle değil mi? Sözleşmesi bitenlerde gördüğümü sanıyordum. Şimdi bu tweetle keyfim yerine geldi gidiyor diye.

1 Beğeni

Ya bunu yazmasını Marvel özellikle istemiş olabilir. Spider-man’ı oynayan Tom Holland da benzerini yapmıştı bir röportajda, sonra bilerek yapıldığı ortaya çıktı filan. Hani özellikle bu şekilde yazıp “Tamam, Cap kesinlikle gitti,” algısı yaratılmak isteniyor olabilir.

1 Beğeni

Ant Man’i izlemeyenler için blur: Sizce Kaptan Marvel kuantum boyutunda mıdır? Orada Ant Man ile karşılaşırlar mı? Bir de Ant Man kuantum boyutuna gittiğinde elinde bir alet vardı, onu açıp oradan güç çekti gibi bir şey oldu. Dışarı çıktıklarında o enerji bir şekilde serbest kalıp da insanları mutantlaştırmaya başlar mı acaba? Böylece hikayeye Avengers 4 te olmasa da mutantlar da eklenmiş olur. Haklar alındığına göre bu bana çok olası geliyor, yani Ant Man’in o aletinde topladığı enerji mutlaka bir işe yaramalı. Boş yere öyle bir sahne çekmiş olamazlar.

1 Beğeni

Mutantların işin içine girmesini ben de çok isterdim ama ona daha var gibi. Yakın zamanda mutantları görmeyiz diye tahmin ediyorum. Ama sonundaki olay nereye bağlanacak onu hiç bilmiyorum.

Mutant teorisine bir şey diyemeyeceğim ama Captain Marvel’la orada karşılaşma ihtimali olduğunu sanmıyorum. Hatırlarsak Avengers’ın after credits sahnesinde Nick Furry Kaptan’a acil mesaj durumu yolluyordu. Yani gerçekten de İntikamcılar ekibinin bile halledemeyeceği bir durum için elinde koz olarak bulunduruyordu. Haliyle orada olması pek olası değil.

Ama ben Captan Marvel’ın dünyada olduğunu düşünmüyorum. Eğer dünyada olsaydı gezegeni yok edebilecek tehlikede iki savaş yaşandı, o da katılırdı gibime geliyor. Kuantum boyutunda değilse bile bence dünya dışı bir yerde. Belki başka bir gezegen? O çağrı cihazı Kree teknolojisiyse eğer, belki onların gezegeninde bile olabilir. Çizgi roman okuru olmadığım için teorilerim burada sona eriyor ama eğer o kadar zaman boyunca dünyadaysa da herhalde bunun tek açıklaması hafıza kaybı falan olurdu diye düşünüyorum.

Avengers 4’te görmek istediğim tek sahne:

Özet

6 Beğeni

Ayy gerçekten ya. Umarım o konuyu mantıklı bir yere bağlarlar. Çünkü hatırladıkça sinirim bozuluyor.

Uzun süredir beklenen fragmanın çarşamba günü geleceği söyleniyor.

Ve ilk fragman da geldi ismi de belli oldu:

Siz nasıl buldunuz?

3 Beğeni

Film fragmanın tonunu korusa harika bir yapım olabilir. Bunun ihtimalinin az olduğunu biliyorum. Ancak genele bu yayılsa gerçekten ne güzel olurdu be!