Avengers: Endgame Yazarları "Moon Knight" Filmi Çekmek İstiyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Avengers: Endgame Yazarları "Moon Knight" Filmi Çekmek İstiyor – Kayıp Rıhtım

image

Avengers: Endgame’in senaristleri, Marvel dünyasının problemli kahramanı Moon Knight için bir sinema filmi çekmek istediklerini açıkladılar. (DEVAMI…)

1 Beğeni

Hepsine film, dizi çekebilirler benim hiç sorun yok. :smiley: Bu eleman da sorunlu bir karakter olduğu için PEGI’ yi yüksek tutan bir film çekmekte sakınca görmüyorum. Hatta öyle olsun. :smiley:
NOT: Yalnız, abi çok cool :smiley:

Süper olur eğer böyle bir planları varsa. Moon Knight her ne kadar Batman çakması da olsa çok acayip bir karakter. :smiley:

Kişiden kişiye değişir. Bana göre de Batman çok iyidir. Batman kadar bir derinliği yok. Keza hikayesi çok bilinmez. Antik mısıra dayanan bir hikayesi var. kendini Baya baya yenilmez zannettiği dönemler de var. Ayrıca aşırı derecede acımasız bir karekter. Yanılmıyorsam defalarca kez Avengers’in kapısından döndü bu yüzden. Ben bir kez İnfinity döneminde hatırlıyorum. Psikopatlığı, şizofrenliği biraz Punisher tarzı olsa da sağlam bir karakter.

1 Beğeni

Güvenmiyorum. Başka bir konuda da yazmıştım; bu filmin iki senaristi, MCU’nun en vasat filmlerinin senaryosunu yazan ekip. Russo biraderler bir yanlış yapıp Infinity War ve Endgame’in senaryolarını hak edemeyecek bu iki adama emanet ettiler. Özellikle son film için bu senaristler altından kalkamayacakları bir işe giriştiler. Sanatçı; altından kalkabileceği işi öngören insandır.

Bence karaktere Marvel usülü karikatürize bir derinlik katacaklardır. Buck gibi bir şey olacaktır en fazla. Hele Disney bayrağı altındaysa karakterin vay haline…