Avın Seçimi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Avın Seçimi – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Zengin iş adamı Bora Beyaz’ın kızının da bulunduğu gece kulübü Safari’de cinayet!” – Haberin manşetini görür gibiyim, dedi elindeki küçük deftere bu cümleleri not eden genç gazeteci. – Henüz sorgudan çıkmadı değil mi? Not defterine birkaç kelime daha yazan kadın, ekip arkadaşına bakmadan başını olumsuz anlamda iki yana salladı. – Gördüğün üzere saatler oldu bekliyoruz.… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Etkileyici bir öykü. İlkin güçlü tasvirlerinden bahsetmek isterim. Dedektifin gözünden sorgudaki kadının hareketlerini sanki bire bir biz de izliyorduk. Ayrıca gece kulübüne seçilen ad, içeride olup bitenler, temayla muhteşem bir uyumluluk sağlamış ve güçlü bir kurgu sunmuş. Altı çizilesi birçok cümle vardı. Eline sağlık.

1 Beğeni

Öyküye bir bütün olarak baktığımda gayet iyi bir iş çıkardığınızı düşünüyorum. Safari temasının ve işlediğiniz konunun uyumunu beğendim. Daha sıkı çalışma ve egzersizlerle çok daha gizemli ve şaşırtıcı bir cinayet öyküsü yazabilirsiniz.

Öykünüzde olmamış diyebileceğim tek şey Derin’in hayat amacı ve olayların hemen sonlanmasıyla olan uyuşmazlığı. Böylesine bir amaca tutunan bir insanın çabuk pes etmemesi gerekiyordu.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, keyifle okumuş olmana sevindim :pray:t3:

1 Beğeni

Yorumunuz için teşekkür ederim, ilk polisiye türü öyküm. Yazdıkça geliştireceğimi düşünüyorum :pray:t3:

1 Beğeni