Ayn Rand Kitapları Hakkında

Kapak problemleri çözüldü mü? Mart ayı içerisinde çıkar mı ilk kitap? @Everfever

Maalesef mart ayı yalan oldu.
Kapak problemlerinde sona yaklaştık. Umuyorum ki nisan ayı içinde basabiliriz. Tabii ki gündem ve dünya şartları ne der, hiç bilemiyorum.

Ayn Rand kitaplarının basım tarihi belli oldu mu, nisan ayında gelir mi?

Benim bu yıl için de ümidim kalmadı. Yayınlansa bile yayınevinin fiyat politikası göz önüne alındığında sahaflarla kıyasıya bir rekabet içinde olacaklardır. :slight_smile:

Ayn Randı diriltip baştan yazdırıyorlar herhalde kitabı.

1 Beğeni

1-2 ay içinde sırasıyla basacağız dediler fakat hala ses seda yok.Bıktırdılar cidden.

Hayır yani insanları bu kadar oyalamaları ve sürekli yanlış tarih vermeleri iğrenç bir durum halini aldı. Twitter dan yazıyorum 2020 haziran da çıkar diye mesaj var ondan sonra yıl sonu diye cevap vermişler. Neden yanlış bilgi veriyorsunuz ? Çıkarmayacağız dediniz de biz mi üzerinize yürüdük. Belli serinin bekleyeni çok olduğu ve kazanacakları para için telifini de vermiyorlar yazık.

Lütfen şu kitabı artık suratımıza fırlatın. Lütfen. Kafama gözüme gelsin. Gözüm morarsın,burnumdan oluk oluk kan aksın. Ama yeterki acımasızca fırlatın… En azından çıkış tarihini veya tahmininizi de fırlatabilirsiniz…

Yeter artık, 2021 oldu.

Hala bir gelişme yok, inananıyorum. Üç yılı geçti sanırım. Pegasus ne zaman Ayn Rand’ın yakasından düşer, bilen var mı? Basacak gibi durmuyorlar çünkü. Hakikaten sinir bozucu. Basmayacaksanız salın haklarını.

Panama, Nauru, Marshall Adaları, Tuvalu gibi ülkelerin uzantılı sitelerinden gönüllü çevirmen bulup bütün eserlerini çevirtsek mi acaba? Ceza yemeyiz belki bu ülkelerde doğru dürüst bir koruma kanunu olmadığından. Gel artık Fountainhead’ım.

Hala ses seda yok mu? yoksa iptal mi edildi baskı?

Ayn Rand kitapları ne oldu acaba

Artık tarih belli oldu mu acaba? Son durum nedir?

2020’de çıkar mı acaba?

2019’un başlarında iken okulda bir hocam kitabın kendisinde bulunduğunu bana ödünç verebileceğini söylemişti. Ben de kitabın yeniden baskısının yapılacağını söyleyip, teşekkür ederek reddetmiştim. Çünkü emanet ürün almaktan çekinirim, sonuçta maddi olarak da değerli bir kitap. Ancak hala Ayn Rand kitapları beklemekten yoruldum, illegal yollara kaymamak için çok zor duruyorum.

Son durum ne acaba ? Bu kadar talep olan bir kitabı bence hemen yayınlamak sizin için de yararlı olacağı kesindir.

Hala hiçbir gelişme yok…