Badem Lal Denizlerde Sonsuza Dek Yüzecek

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Badem Lal Denizlerde Sonsuza Dek Yüzecek – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Reformist mi? Ben mi? Şöyle anlatayım; Eşim temizliği hastalık derecesinde sever. Evde kloraktan… (Biz çamaşır suyuna klorak deriz.) Çamaşır suyundan, adını bilmediğim çeşitli renklerde kimyasal temizleyiciler banyomuzda ve mutfağımızda bolca bulunuyor. Evi arındıracağız diye belki tüm su kaynaklarımızı, toprağımızı kirletiyoruz. Yeter ki ev parlasın. Aynı işi Arap sabunu sirke kardeşliği de görüyor. Serpil’e söyledim. Sen… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba,

Hikayesine çok aşina olmasam da sanırım bir John Wick öyküsüydü. Memlekette geçiyor oluşu güzeldi, hareketi bol, iyi bir aksiyondu. Haricen metninizin birazcık süse ihtiyacı var gibi duruyor, bir de üçüncü şahısla yazılsaydı nasıl olurdu diye düşündüm; elbette sizin tercihiniz. Birkaç minik dokunuşla çok daha akıcı, görsel ve keyifli hale getirilebilecek bir yapıdaydı. Okuması keyifli, detaylarıyla ilgi çekici bir öykü olmuş.

Elinize kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Karanlık esas adamımız Hoda Korosu da biliyor. :slight_smile: Memlekette çıkarcı kötü adamların cirit atmasına değinmek istedim. Bu kötü akışa karşı duran bilinçli iyi adamların kaybolup gitmesi üzücü. Deliler tarafından öldürülüp, deliler tarafından unutuluyorlar. Bu sırada bazı şeyleri unutup aksiyonunu bol koymuşum. Korkutucu olsa da ilk ağızdan anlatmak daha samimi geldi. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni