Ballıbelli

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Ballıbelli – Aylık Öykü Seçkisi

image

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir beynin tatlı kıvrımlarında nur topu gibi bir masal varmış. Nur topunun sarıdan beyaza sonra da mora çalan ışınları gökyüzüne uzanır okuyunca canlanır okumayınca deaktive olurmuş. Ekonomik şartların üstyapıyı belirlediği, çok kısa zamanda uzakların yakın edildiği, cadıların meydanlarda yakılmadığı ve biraz olsun tatlı intikamlarını aldığı, büyüklerinin sözlerinden çıkmayan çocukların,… (DEVAMI…)

Masal başlangıcıyla başlayan öykünüzde masal diliyle yazarken deaktive gibi ekonomik gibi terimlerin cümleye girmesi önce garipsedim.öykünun devamında da bu terimler gelince olabilir yazarın bilinçli tercihi diye düşündüm.Zaman kaymaları vardı bazı parağraflarda.Sonuna kadar merakla okudum.iyi çalışmalar

Merhabalar,
Geçen ay bahsettiğim telaş hissi bu ay da devam ediyor. Konu çok hızlı, çok doğal olmayan şekilde değişiyor. Bölümlerle yazmayı denerseniz daha derli toplu olabilir. Zaman eklerinde de bir gözden geçirme gerekiyor. Konunuz güzel. Elinize sağlık.

Teşekkür ederim.Merak uyandırabildiysem ne mutlu bana. Evet ekonomik terimleri bilinçli olarak kullandım. Eleştirileri dikkate alacağım.

Merhabalar,
Eleştirileri dikkate alacağım, fikirleriniz için teşekkürler.