Batman Rolü İçin Pattinson'a Rakip Çıktı: Nicholas Hoult

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Batman Rolü İçin Pattinson'a Rakip Çıktı: Nicholas Hoult – Kayıp Rıhtım

image

Batman rolü için gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinde Robert Pattinson’ın yanı sıra ünlü aktör Nicholas Hoult’un da yer aldığı rivayet ediliyor. (DEVAMI…)

1 Beğeni

Ne yorum yapsam bilemiyorum yani Nicholas Hoult X-men de Beast zaten ek olarak bir de Batman olmasına gerek var mı ki? Mad Max de güzel rol yapmıştı beğenmiştim ama bebek suratlı bir oyuncu.
Robert Pattinson’dan ise nedense korkmuyorum aşırı tepki vermedim neden olamaz diye :smiley:

1 Beğeni

Bence Pattinson çok daha iyi görünüyor Batman olarak düşününce, ama Twilight’taki rolü Edward’ı nasıl aklımdan silerim bilemiyorum. :smile:

2 Beğeni

Yeni film Bruce Bey’in gençliğini mi anlatacak? Ne güzel kişiliği oturmuş yetişkin Batman izlemek varken bir takım bocalamalar içinde yolunu bulmaya çalışan Bruce mu izleyeceğiz? Bununla ilgili açıklama yapıldı da ben mi kaçırdım acaba

1 Beğeni

Başrol tercihlerine baktığımda, yeni film için sadece iki hikaye mantıklı gelmeye başladı. İlki “Year One” diğeri ise “Batman Beyond”.

3 Beğeni

Year One ile Long Halloween karışımı bir şeyler olması muhtemel.

Gayet makul bi tahmin.

Bir ihtimal daha geldi aklıma, New 52’deki “Year Zero”. Orada da gayet genç bir Batman vardı karşımızda. Umarım bu tarz bir şeyler vardır akıllarında. Eğer senaryo bu minvalde olacaksa gayet makul bir cast seçimi bence…

Birde karizma replik yazacağız diye “Are you bleed” tarzı saçmalamalar yapmazlarsa çok sevineceğim. Dc filmeleri bu tarz repliklerde inanılmaz çuvalıyor bence.

Robert Pattinson resmen rolü kapmış.

1 Beğeni

Dc bu işi beceremiyecek versinler Marvel’a onlar yapsın filmleri :smiley: