Batman rolü için gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinde Robert Pattinson’ın yanı sıra ünlü aktör Nicholas Hoult’un da yer aldığı rivayet ediliyor. (DEVAMI…)
Ne yorum yapsam bilemiyorum yani Nicholas Hoult X-men de Beast zaten ek olarak bir de Batman olmasına gerek var mı ki? Mad Max de güzel rol yapmıştı beğenmiştim ama bebek suratlı bir oyuncu.
Robert Pattinson’dan ise nedense korkmuyorum aşırı tepki vermedim neden olamaz diye
Yeni film Bruce Bey’in gençliğini mi anlatacak? Ne güzel kişiliği oturmuş yetişkin Batman izlemek varken bir takım bocalamalar içinde yolunu bulmaya çalışan Bruce mu izleyeceğiz? Bununla ilgili açıklama yapıldı da ben mi kaçırdım acaba
Bir ihtimal daha geldi aklıma, New 52’deki “Year Zero”. Orada da gayet genç bir Batman vardı karşımızda. Umarım bu tarz bir şeyler vardır akıllarında. Eğer senaryo bu minvalde olacaksa gayet makul bir cast seçimi bence…
Birde karizma replik yazacağız diye “Are you bleed” tarzı saçmalamalar yapmazlarsa çok sevineceğim. Dc filmeleri bu tarz repliklerde inanılmaz çuvalıyor bence.