30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Fikirlerimizin ve yolumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; bize bu ülkeyi emanet eden tüm silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.
30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun
Hepinizin bayramı kutlu olsun. Bu zafer gecesine giden süreci okumak için aşağıya link bırakıyorum mutlaka okuyun, çok güzel.
https://twitter.com/GezsenAnadoluyu/status/1281501643884945408?s=19
Tüm forumdaşlarımın Zafer Bayramı kutlu olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.
30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun!
Dünya Okuma-Yazma Gününüz kutlu olsun!
Bugün, bir efsanenin resmi doğum günü.
8 Eylül 1966. Amerikan NBC televizyonunu açanların kulağında “Uzay; son sınır…” repliği yankılandı. Bu replik Atılgan gemisinin kaptanına aitti. Uzayın bilinmezliğinde, korku yerine bitmek bilmeyen merak duygusunu koymuş o ve mürettebatının serüvenlerini müjdeliyordu. Dizi 3 sezon sonra reytinglerin düşüklüğü sebebiyle yayından kaldırıldı…
Tekrar bölümlerinin farklı kanallarda yayınlanması sayesinde keşfedildi, sevildi, sayıldı, efsaneleşti…
Bu sayede küllerinden tekrar doğdu. Star Wars’ın da popülerliğiyle yapımcılarının tekrar ilgi odağı oldu.
Başarılar, başarısızlıklar derken yeni seriler, yeni kaptanlar, yeni mürettebatlar, ikonik karakterler, türlü türlü macerayla seneler geçti…
İyi ki doğdun Efsane… İyi ki doğdun Star Trek… 54. yılın kutlu olsun…
“Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz.” M.KEMAL ATATÜRK
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun.