Bayramlaşma

Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.:tr: :tr: :tr:

7 Beğeni

Yaşasın Cumhuriyet! Nice bayramlarımız olması dileğiyle:)

6 Beğeni

Geç de olsa hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum :tr: :tr:. Atatürk’ün izinde daha nice bayramlara :smiling_face_with_three_hearts::tr: .

2 Beğeni

Olsun kutlu öğretmenlerin günü tüm!! :smiley:

18 Beğeni

Bayram değil ama Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 101. Yılı… Kutlu olsun!

13 Beğeni

Normalde her yıl bu tarihte koşu olurdu Ankara’da ama malum, pandemi onu da harcadı. :frowning:

2 Beğeni

Pandemi gündeminde biz bile unutuyoruz maalesef özel günlerimizi… Allah tekrar kutlayacağımız günleri gösterir umarım. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Kimsenin acı içinde ölmeyeceği bir yıl dileğiyle…
Mutlu noeller. :christmas_tree:

6 Beğeni

2020’yi hayatımızın en kötü senesi ilan edebilme umuduyla, nice güzel, mutlu, bol kitaplı, edebiyyatlı senelere.

9 Beğeni

Herkese keyifli seneler diliyorum.

2 Beğeni

Bol okumalı çok yazmalı ve sağlıklı ve mutlu ve başarılı bir yıl/yıllar diliyorum

3 Beğeni

Daha sağlıklı ve daha mutlu olacağımız bir yıl geçirmek dileğiyle.Yeni yılınızı kutlarım. :hugs: :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Mutlu senelere ahali

3 Beğeni

Geç oldu ama Herkese mutlu seneler. Nice sağlıklı ve kitaplı senelere :tada:

3 Beğeni

Herkese mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir yıl diliyorum. Sağlık kâfidir mutlu olmak için, sonrası kendiliğinden gelir. :tada::balloon::gift::heart:

7 Beğeni

8 Mart Kadınlar Gününüz kutlu olsun :fist:

Adsız2

9 Beğeni

Kutlu olsun…!

13 Beğeni

Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimize saygı ve minnetle :tr:

9 Beğeni

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN :hugs: :tr: :fireworks: :tada:

15 Beğeni

Sizin de kutlu olsun, hepimizin olsun. :blush::+1::two_hearts::tada:

5 Beğeni