Bayramlaşma

9 Beğeni
  1. Yıl Marşı | Turan Manafzade
1 Beğeni

Tüm forum ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım onlara bol okumalı bol yazmalı şiirli öykü’lü romanlı günler diliyorum nice yıllara inşallah

12 Beğeni

Yeni yılınız kutlu olsun! :tada:

18 Beğeni

Yeni yılımız kutlu olsun sevgili ahali.
Huzurlu, mutlu, sağlıklı ve bol bol yeni kitaplı, eksik serilerin tamamlandığı güzel bir yıl olsun hepimiz için. :bouquet::tada::tada::confetti_ball:

13 Beğeni

Seninde yeni yılın kutlu olsun. Sağlık, huzur, mutluluk getirsin.

Hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl dilerim arkadaşlar.

İyi ki rıhtım var, iyi ki varsınız :hugs:

14 Beğeni

Yeni Yılınız Kutlu Olsun…

11 Beğeni

Mutlu yıllar!!! :smiley: diyeceğim ama siz inanmayın. Enflasyona inanın.

10 Beğeni

Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl dilerim herkese. Hayırlı seneler.

11 Beğeni

Herkese mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bol kitaplı bir yeni yıl dilerim. Umarım yeni yıl hepimize çok iyi gelir. :partying_face::heart:

11 Beğeni

Ben de kendimce klasikleştirdiğim yeni yıl mesajımı atayım. :joy:

giphy

12 Beğeni

Mutlu sağlıklı bir yıl olsun. Yeni yıl kutlu olsun.

14 Beğeni

Yeni yılınız kutlu olsun ahali, 2023’ten daha güzel bir yıl dileğiyle. :partying_face:

12 Beğeni

2024 hepimize mutluluk, huzur, sağlık ve bol para getirsin :blush::blush::blush:

11 Beğeni

Geçen sene ve önceki senelerde yaşadığınız tüm olumsuzlukların geride kaldığı, 2024 yılında sımsıcacık anılar biriktirebileceğiniz, sağlığınızın mükemmel olduğu ve cebinizin parayla dolup taşıp kitaplardan kocaman oda kuracağınız bir yıl olması dileğiyle… :buyucu:

10 Beğeni

Herkese mutlu yıllar dilerim. :slight_smile: Ben o saatlerde uyuyordum hehe.

8 Beğeni

Herkese sağlıklı ve keyifli bir 2024 dilerim :smile:.

10 Beğeni

3 Beğeni

Bu mübarek günde geçen sene bugün depremde hayatını kaybeden insanlarımıza dualarımızı eksik etmeyelim.

Hayatını kaybeden insanlarımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Tekrardan hepimizin başı sağolsun.

3 Beğeni

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun :fist: :rose:

3 Beğeni