Bedava Kedi Evi

Burası kitaplarla ilgili bir forum biliyorum fakat bu konuya kimsenin itiraz edeceğini düşünmediğim ve bu kedi evi kampanyasını bilmeyenlerin olabileceği düşündüğüm için açmak istedim.

Adore Mobilya her yıl bence çok güzel bir iş yaparak ücretsiz kedi evi sağlıyor. 8.sini düzenlediği bu kampanya geçen hafta başladı. Sadece kargo ücretini (14TL) ödeyerek sizde bir kediyi evinize alamasanızda sokakta sıcak biryer sağlayabilirsiniz.

Șuan stoklar bitmiş durumda lakin haftalık ( şimdilik pazartesi günleri 14:00 da ) yenileniyor. Instagram hesaplarından güncel olarak takip edebilirsiniz.
instagram

6 Beğeni

Bence tam da yeri. Sorun yok. 4-5 yıldır takip ederim bu kampanyayı ve bu olay Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı Bir Delinin Hatıra Defteri gibi açıklandığı gün stok bitiyor :rofl::rofl::rofl::rofl:.

2 Beğeni

Ben geçen sene 2 adet almıştım. Kargo bilgisi vermedikleri için ne zaman geleceğini bilemiyorsunuz. Haberiniz bile olmadan gelip geri dönme ihtimali var. Bana 10 gün sonra MNG kargo ile gelmişti. Bu sene hangi kargo ile gelir bilemiyorum. Taşındığımız yerde her köşe başında koca koca 3 4 köpek olduğundan bir tane kedi bile yok burada. O yüzden bu sene almadım.

Malesef birebir şahit olduğum üzere bu evleri baştacı ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimiz çalıp yakıyorlar. Alırsanız telle veya zincirle bağlamayı, strafor ile kaplamayı ve köpek gelirse kediler içinde sıkışıp kalmasın diye yerden yüksek bir yere koymayı unutmayınız.

5 Beğeni

Geçen sene almıştım, 4 hafta sonra çalındı. Bu sefer daha sağlam bir yere koyacağım.

@danieljackson Dediğiniz gibi hemen bitiyor yakalayamadım ben daha. Bizim burda da çöp konteynırları yere gömülü yiyecek bulamadıklarından sayıları çok az diye düşünüyorum. Bi sipariş yeter benim için. Almaya çalışıcam bir sonraki stokta.