Annemin yılın 9 ayını geçirdiği evi.
Hayatım, sorumluluklarım ve çocuklarımı düşününce benim için şu anda böyle bir yer imkansız görünüyor.
Emeklilikte eşimle Anadolu’nun böyle ücra bir yerinde kitaplarımla baş başa kalmak istiyorum.
Çay içmeye gelebilir miyiz üstat? ![]()
Her zaman üstat, dostlarımın başımın üzerinde yeri var ![]()
Bu balkonda dostlarıma çay, kahve, alkollü içecekler ve yemek servisim daima mevcut.
Ben ayrıca forumun yüzyüze buluşması olmasını istiyorum. Tanışıp dostluklarımızı daha ileri seviyeye götürmek için.
19 Eylül 2022’de, Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreninde çekilen bu fotoğraf, güzel bir fotoğraf bence. Kadınların şıklığı göz alıyor. Özellikle de en soldaki kadın… (ki Sussex Düşesi oluyormuş kendileri.)
Soldan sağa:
Meghan Markle, Duchess of Sussex
Camilla, Queen Consort
Prince George of Wales
Catherine, Princess of Wales
Sophie, Countess of Wessex
6 Temmuz 1968… Kanada Başbakanı Pierre Trudeau (soldan ikinci), yeni kabine üyeleriyle birlikte Ottawa’da yemin etme seremonisine giderken…
Pierre Trudeau, şu anda Kanada Başbakanı olan Justin Trudeau’nun babasıdır ve 1968 ila 1984 arasında 16 yıl süreyle ülkesinde başbakanlık yapmıştır.
Bu fotoğraf esas olarak başka bir şeyi hatırlatıyor. Neyi? Tabii ki 1992 yılında ciddi yankı yapmış olan “Reservoir Dogs” filminin açılış sahnesinde verilen şu ünlü pozu:
Kazimir Malevich - “red cavalry riding”
Wassily Kandinsky - “soft hard”
Wladimir Baranoff-Rossiné - “view of stockholm”
Fotorealist (hiperrealist) resimler:
Richard Estes - “the plaza”
Richard Estes - “staten island ferry arriving in manhattan”
Mike Dargas - “golden thoughts”
Mike Dargas - “stormi”