Bilgisayar Masası Tavsiyesi

Masaüstü bilgisayar için tavsiye edebileceğiniz hem fiyatı uygun hem de şık masa arıyorum. İnternette beğendiklerim oldu ama tam karar veremedim. Kullandığınız ya da almak istediğiniz masalardan önerebileceğiniz var mı?

Ekleme: Aynı zamanda çalışma masası olarak kullanacağım, buna uygun genişlikte ve raflı olmalı.

Kardeşim zamanında bizi bu konuda çileden çıkarttı ve gidip sonunda açılabilen büyük bir yemek masası aldı. :joy: Hem çalışabiliyor hem de bilgisayarı ferah ferah durabiliyor. Tabii onun ekranı büyük ve kasası da çok iri ama haliyle rafı yok. Ben ona L şeklinde olanlardan al demiştim ama beğenemedi.

1 Beğeni

L şeklinde düşünüyorum ben de. Okuyacağım kitaplar el altında olsun, evrakların kağıtların düzenli dursun ama fazla da büyük olmasın :confused:

Bu tip bir şey buldum ama işine yarar mı bak istersen. Fiyat olarak da uygun.

https://www.hepsiburada.com/hepsiburada-home-fonksiyonel-gelincik-calisma-masasi-beyaz-p-MBBESTM05-BY?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjwz6PnBRCPARIsANOtCw1y52wSPBuLu7gLhyrQRJMkMGSlkhXkD9DBBtT48X_5UJ2HuAILSrsaAselEALw_wcB

1 Beğeni

En alttaki benim de hoşuma gitti.


image

4 Beğeni

Benim de üstteki hoşuma gitti. Her şey daha el altında gibi.

Raflı istediğiniz için üstteki size daha uygun, alttaki daha feraholduğu için bana uygun. :joy:

Alttaki daha ferah ama istediğimden daha geniş. Evde ufak çocuk olunca çok serbestlik kalmıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Siteye ulaşılamıyor hatası veriyor şuan arada kontrol ediyorum.

Hımm… Resim atayım.

1 Beğeni

Bunu favorilere atmıştım :slight_smile: Daha iyisini bulamazsam bunu alabilirim.

Teşekkürler tavsiye için.

1 Beğeni

İlki daha iyiymiş Hocam…Ulaşabileceğim bir site var mı ?

Ben de zamanında L şeklinde masa arayışına geçmiştim, sonrasında bir arkadaşım İkea Malm çalışma masasını tavsiye etti. Biraz araştırıp videolarını izledikten sonra bana en uygun masanın bu olduğuna karar vermiştim. Çünkü odanın köşesine koymak istemiyordum masamı aslında.

1 yıldır kullanıyorum ve oldukça memnunum kendisinden. Açılıp kapanabilen kısımı benim için bazen yemek masası, bazen kitapları koyduğum bir alan, bazen de eve gelenler için laptop masasına ya da bir okuma-yazma alanına dönüşebiliyor. Bu yüzden oldukça severek kullanıyorum. Bir göz atmanızda fayda var.

1 Beğeni

Görsellerden buldum. İllaki benzer bir ürün vardır.

Kullanıyorum memnunum oldukça kullanışlı ve sağlam. Kasa yazıcı vs koymak içinde alttaki kısımlar güzel oluyor. Yana açılan kanat kısımlarını isterseniz içe doğru da monte edebilirsiniz ben o şekilde kullanıyorum.

6 Beğeni