Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Teker teker basılsaydı tanesi 108 TL olmazdı diye düşünüyorum ama ciltlileri önceden bassalardı stoğu kalır mıydı bilmem.

%50 indirim ile bile 325 TL oluyor fiyatı. Pahalı buldum. Fiyat uygun olsa belki düşünebilirdim ama bu fiyatla almaya gerek görmüyorum.

2 Beğeni

İdefix %50 indirim yaparsa 280’e geliyor. En uygun idefix gibi duruyor şimdilik.

1 Beğeni

İlknokta niye böyle bir şey yapmış ki? Yani tamam sebep belli ama daha önce çıkarttıkları hep %50den çıkmadılar mı? Ben genelde yayınevlerinin çıkarttıklarını kendi sitelerinden alıyorum hem hasarsız gelme ihtimali daha çok oluyor hem de ilknokta %50 alfa %35 gibi maksimum indirim ile çıkartıyorlar. İlknokta’ya %50 ile çıkartmış olsalar ben de almayı düşünebilirdim. Tabii burdaki durum algısal bir şeymiş gibi anlaşılmasın, fiyat beni aştığı için böyle bir yorum yapıyorum. Yoksa %40 325 olsa fiyat fena değil diyebilirdim.

Edit: Kutusuz ve ciltsiz set sayfa başına 0.05 liraya denk gelirken kutulu set 0.12 liraya denk geliyor. Aradaki fark çok fazla.

Kodlarla birlikte mi o fiyata gelir? 280 iyi fiyat, alınabilir.

Evet kodlarla 280’e gelir. Tabi önce %50 olması getek. :smiley:

Kutulu setler diğer yerlere gitmiyor sanırım vaiz kutulu seti sadece ilknokta satıyordu tabii yanlış biliyor olabilirim düzeltirseniz sevinirim.

Haklılık payınız olabilir. Bizdeki de bir umut işe. :slight_smile:

Umarım başka sitelere de gelir.Çizgi roman koleksiyonu da yapan birisi olarak kitap koleksiyonuma eklemek isteyeceğim bir edisyon.Fiyatı daha uygun olabilirdi diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Vaiz kutulu set Amazon’da da satışta var. Diğer siteleri bilmiyorum ancak.

8 Beğeni

% 50 indirimli

8 Beğeni

Seri olanlar var Dune gibi.

1 Beğeni

Gene Wolfe filan da var seri olarak. Bağlantılı olanlar da var da ben çok net bilmiyorum. Başkası yanıtlar gördüğü zaman.

1 Beğeni

Dune serisi tamamlandı.
Bir Uzay Destanı serisi. 1 kitap çıktı 3 çıkacak.
Phlebas’ı Hatırla(kültür serisi). 1 çıktı 3 çıkacak. (Muhtemelen)
Kızıl Mars serisi. 1 kitap çıktı 2 çıkacak.
İşkencecinin Gölgesi. 2 kitap çıktı 3. çıkacak.

5 Beğeni

Hocam Google’a … serisi diye yazsanız hepsi çıkıcak, bu kadar hazırcılığa alışmayın lütfen.

21 Beğeni

İlk mesajda bütün kitaplar mevcut

İşkencecinin Gölgesi, Uzlaştırıcının Pençesi
Kızıl Mars, Mavi Mars, Yeşil Mars(yayınlanmadı)
Diğerleri daha yayınlanmadı.

1 Beğeni

Goodreads kullanmanızı tavsiye ederim, özellikle seriler için (kaç tanesi Türkçe basılmış vs.) çok faydasını göreceksiniz.

5 Beğeni

Paylaşılmadı galiba. Haftaya şöyle bir şey geliyormuş bu yana:

Şahsen ben sevindim böyle bir sete. Biz’in daha çok ön plana çıkacak olması bile ayrıca mutlu ediyor çünkü en sevdiğim distopya.

8 Beğeni