Teker teker basılsaydı tanesi 108 TL olmazdı diye düşünüyorum ama ciltlileri önceden bassalardı stoğu kalır mıydı bilmem.
%50 indirim ile bile 325 TL oluyor fiyatı. Pahalı buldum. Fiyat uygun olsa belki düşünebilirdim ama bu fiyatla almaya gerek görmüyorum.
İdefix %50 indirim yaparsa 280’e geliyor. En uygun idefix gibi duruyor şimdilik.
İlknokta niye böyle bir şey yapmış ki? Yani tamam sebep belli ama daha önce çıkarttıkları hep %50den çıkmadılar mı? Ben genelde yayınevlerinin çıkarttıklarını kendi sitelerinden alıyorum hem hasarsız gelme ihtimali daha çok oluyor hem de ilknokta %50 alfa %35 gibi maksimum indirim ile çıkartıyorlar. İlknokta’ya %50 ile çıkartmış olsalar ben de almayı düşünebilirdim. Tabii burdaki durum algısal bir şeymiş gibi anlaşılmasın, fiyat beni aştığı için böyle bir yorum yapıyorum. Yoksa %40 325 olsa fiyat fena değil diyebilirdim.
Edit: Kutusuz ve ciltsiz set sayfa başına 0.05 liraya denk gelirken kutulu set 0.12 liraya denk geliyor. Aradaki fark çok fazla.
Kodlarla birlikte mi o fiyata gelir? 280 iyi fiyat, alınabilir.
Evet kodlarla 280’e gelir. Tabi önce %50 olması getek.
Kutulu setler diğer yerlere gitmiyor sanırım vaiz kutulu seti sadece ilknokta satıyordu tabii yanlış biliyor olabilirim düzeltirseniz sevinirim.
Haklılık payınız olabilir. Bizdeki de bir umut işe.
Umarım başka sitelere de gelir.Çizgi roman koleksiyonu da yapan birisi olarak kitap koleksiyonuma eklemek isteyeceğim bir edisyon.Fiyatı daha uygun olabilirdi diye düşünüyorum.
Vaiz kutulu set Amazon’da da satışta var. Diğer siteleri bilmiyorum ancak.
% 50 indirimli
Seri olanlar var Dune gibi.
Gene Wolfe filan da var seri olarak. Bağlantılı olanlar da var da ben çok net bilmiyorum. Başkası yanıtlar gördüğü zaman.
Dune serisi tamamlandı.
Bir Uzay Destanı serisi. 1 kitap çıktı 3 çıkacak.
Phlebas’ı Hatırla(kültür serisi). 1 çıktı 3 çıkacak. (Muhtemelen)
Kızıl Mars serisi. 1 kitap çıktı 2 çıkacak.
İşkencecinin Gölgesi. 2 kitap çıktı 3. çıkacak.
Hocam Google’a … serisi diye yazsanız hepsi çıkıcak, bu kadar hazırcılığa alışmayın lütfen.
İlk mesajda bütün kitaplar mevcut
İşkencecinin Gölgesi, Uzlaştırıcının Pençesi
Kızıl Mars, Mavi Mars, Yeşil Mars(yayınlanmadı)
Diğerleri daha yayınlanmadı.
Goodreads kullanmanızı tavsiye ederim, özellikle seriler için (kaç tanesi Türkçe basılmış vs.) çok faydasını göreceksiniz.