2021-in sonlarını kast etmiş olmasınlar? Ben öyle düşündüm nedense.
2021 sonu zaten hocam
- Zaten daha kalkmadı telifi.
2021’dir tabii ya, 2 gün kaldı bu senenin bitmesine
Hahahahaaahh çok güldüm buna
Az önce ben de face’de gördüm oldukça komikti
Acaba şey mi dediler, " Herkes bir anda Orwell basacak. Biz ne yaparsak diğerlerinden daha çok konuşulur, öne çıkarız?" Böyle de düşünmeye başlamadım değil. ://
Bence gerek yoktu buna. Zaten İthaki hep çok konuşulan bir Yayınevi.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Felaket resmen. Tamam ciltli, şömizli, posterli bir set olarak planlanmış, ama bu kadar fiyat normal değil. en fazla 250 - 300 olur diyordum. Şaşırdım Övgüler bir anda tersine döndü fiyat ile.
Kesinlikle!
Bu fiyat ile kaç adet satmayı planlıyorlar acaba. Normalde yaptıkları setler için %50 indirimini bunlar için uygulamadıklarını da düşünürsek daha düşük fiyata görmemiz çok zor.
Ben kesin alırım diyordum ama şimdi bu fiyatla gerekli olmadığını düşünmeye başladım…
Siyah olanlar ciltli-şömizli halleri değil mi normal serinin tam seçemedim ama. Onlar ayrı satışa sunulmuş mu acaba? Bunu görseydim direkt ciltlileri alabilirdim keşke daha önceden duyursalardı.
Eski kapakları şömiz yapmışlar. Şömizleri çıkarınca sağdaki kum solucanı şeklini oluşturan sert kapaklar çıkıyor.
Ne zaman aldınız bilmiyorum ama ciltlilerin çıkışı bir süredir biliniyordu. 6. kitap çıktıktan kısa süre sonra bandrolü alındığı vs duyurulmuştu forumda.
Keşke serinin tamamını aynanda ciltli - ciltsiz diye piyasaya sürüp insanlara tercih şansı tanısalarmış. Hem ciltsiz seriyi tamamlamaya çalışan insanları, hem de ciltli bekleyenleri bu fiyatlarla mağdur ettiler resmen.
Son 3 kitabı 6. Kitap ön siparişe çıktığında sipariş ettim. Şimdi bu seti alsam elimizde 3 tane olacak aynı kitaptan. Ben ciltlilerin basılacağını görmemiştim:/
Çok kaliteli duruyor. Ekstra indirim, kampanya vs. olur 300 Lira’nın altına düşerse alırım muhtemelen. Tekrar baskısı yapılmazsa karaborsaya düşecek bir baskı olmuş bence.
200-250 civarına düşmedikçe alınmaz.
Aslında zamanında teker teker basılsaydı 650₺ etiket fiyatına göre ortalama 108 ₺ kitap başı etiket fiyatıyla ve %35-40 indirimle 65-70₺ civarına alınabilirdi. Bu şekilde tek seferde 400 ₺’ye yakın bir miktar çıkmadığı için rahatsız etmezdi.
Ben de şu aşamada indirim kuponları vs olmadan 250-300₺ bandına inmeden almamaya karar verdim.