Vay be…BKM kitap tedariği Olgunlar’daki kitapçılardan veriyor herhalde. xDD
Benim de aynı şekilde görünüyor.
İthaki kara dörtlemenin cep boyları için bandrol almış. Size bu cep boylarda Bilimkurgu klasiklerine dahil mi edilir
Ben pek sanmıyorum böyle yapılacağını.
Cep boylar için “Biyim Kuygu Kyasikyeyi” diye seri yapsınlar.
Minnoş birader is watching you.
İthaki iyice şaşırdı. Daha neler yapacaklar bakalım.
İthaki’ye iyi güzel dedik saçmalamaya başladı ya. Sal artık şu distopya efsanelerini de diğer serilerine kitaplarına dön yani, anlıyoruz ticari kaygıya büründüler çünkü çok önemli kitapların telifi düştü falan da e yani yeter.
O mini boylar bunlar değil mi? 14’ünde alınmış bandrol.
Ben de bunlar diye biliyorum. Cep boy dediklerinin bu olması lazım, Tolkien Mirası şeklinde kutulu.
Orada ekstra olan sadece Hayvan Çitliği 50. Yıl edisyonu var. Bakalım o nasıl olacak.
edit: o da böyle bir şeymiş galiba. Büyük boy, ciltli, kuşe, illüstrasyonlu vs.
Dune ciltliler gibi bir beklentim var benim. BKK kapak şömiz, Dune ile aynı cilt malzeme kalitesi diye tahmin ediyorum.
Sonradan ekleme: @Gelu anladım, Can gibi kendileri özel bir baskı hazırlayacaklar zannetmiştim. Neyse bunun da böyle olması daha iyi. Bir kitap daha almamış olurum. Daha başka yayınevlerinden özel baskıları gelir diye umuyorum.
BKM şaşırtmadı bizi. Bana göre yaptığı suç. Olmayan bir ürünün satışını yapmak ve daha sonra yok demek Tüketici Kanununa göre suç teşkil ediyor diye biliyorum.
O durum daha çok buna uyuyor.
MADDE 16
(4) Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde satıcı veya sağlayıcının bu durumu öğrendiği tarihten itibaren üç gün içinde tüketiciye yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirmesi ve varsa teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri bildirim tarihinden itibaren en geç on dört gün içinde iade etmesi zorunludur. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez.
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=20237&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5
@Gelu mini kitaplar tahmin ettiğimiz gibiymiş. 50 yıl sürpriz olacak galiba. "No comment " dediler.
Bunlar mini boy mu ben normal boy sanmıştım bunları
Evet mini boy. 4-5 gün önce şakasına şöyle yazmıştım.
Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları) - alper tarafından #2279
Evet şimdi ebat ve fiyat karşılaştırabiliriz
Aslında o da yapılmıştı yeni kitap haberlerinde. Fiyat yüksek söylemlerine karşı içerdeki arkadaş mevcut Tolkien masallar setiyle karşılaştırma yapmıştı. Ben de gerek kutulu setin görselinden gerek de bu mesajdan aynı formatta, ciltli midi boy olacağını çıkartmıştım.
Bu serinin kaçıncı kitapla sonlanacağına dair bir bilgi var mı? Yoksa ucu açık gittiği yere kadar gidecek mi?
Öyle bir açıklama yapılmadı diye biliyorum. Yayınevinin kendisi bile netleştirmiş değildir bence.