Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

12 Beğeni
10 Beğeni

Liste güncellendi

8 Beğeni

Güzel liste elinize sağlık, ufak bir yorum: seri sıralaması olarak Yanan Krom serinin 0. Kitabı olarak geçiyor. Seriye bağlı çıkan kitap olarak 2 dediyseniz yorumumu geri alıyorum.

3 Beğeni

Uyarınız için teşekkürler, sıralamayı 0. kitap olarak güncelledim.
Buradan bütün foruma sesleneyim, listede bir uyumsuzluk görüyorsanız (seriden bağmsız okunabilirlik gibi…) veya eklenilse iyi olur dediğiniz bir not (telifi ithakiden giden kitaplar gibi…) varsa ekleyebilirim.

5 Beğeni

Yenilmez kitabının telifi Alfa Yayınlarına geçti.

3 Beğeni

Goodreads’e göre Callahan serisi 9 kitap.

2 Beğeni

Bizde basılan 3 kitabın birleştirilmiş versiyonu diğer 6 kitap serinin bulunduğu evrende geçiyor ama ana kitapla bağlantısı çok zayıf o yüzden devamı basılmayacaktır.

8 Beğeni

Basılmayacağını ben de tahmin ediyorum ancak çizelgede tamamlanmış seri yazmak çizelgenin geri kalanıyla kıyaslayınca bence yanlış bilgi vermek oluyor, düzeltilmesi için belirttim.

2 Beğeni

100.Kitap göründü ufaktan

16 Beğeni

Harlan Ellison - Dangerous Visions

:+1:

Güzel

8 Beğeni

Güzel haber. Çok beklemeyeceğiz.

Ben esas 100’den sonrasını merak ediyorum. Şöyle güzel seçmece bir klip gelir umarım bu kitap da çıktıktan sonra ve buralar bayram yerine döner.

5 Beğeni

Haftaya hadi olmadı diğer haftaya ilknokta’nın bir yüzde 50 kampanya yapması lazım, BKK’ler - İthaki’ler çok birikti. :slight_smile:

20 Beğeni

İthaki geçen aylarda BKK serisinden çıkacak 96-100. arasındaki kitapları göstermişti ve yanlış hatırlamıyorsam 100. kitap toplu öykü kitabıydı. Ne ara değiştirdiler yayın planını.

3 Beğeni

Öyle zaten. Dangerous Visions.

5 Beğeni

Hemen almak lazım biterse karaborsaya düşer.

3 Beğeni

Teşekkürler. Dangerous Visions’un öykü kitabı olduğunu atlamışım.

2 Beğeni

Baskı sınırı olan bir kitap olmayacak bildiğim kadarıyla. Karaborsa sıkıntısı olmaz yani.

4 Beğeni

Biz işimizi kış tutalım :slight_smile:

1 Beğeni
10 Beğeni