Liste güncellendi
Güzel liste elinize sağlık, ufak bir yorum: seri sıralaması olarak Yanan Krom serinin 0. Kitabı olarak geçiyor. Seriye bağlı çıkan kitap olarak 2 dediyseniz yorumumu geri alıyorum.
Uyarınız için teşekkürler, sıralamayı 0. kitap olarak güncelledim.
Buradan bütün foruma sesleneyim, listede bir uyumsuzluk görüyorsanız (seriden bağmsız okunabilirlik gibi…) veya eklenilse iyi olur dediğiniz bir not (telifi ithakiden giden kitaplar gibi…) varsa ekleyebilirim.
Yenilmez kitabının telifi Alfa Yayınlarına geçti.
Bizde basılan 3 kitabın birleştirilmiş versiyonu diğer 6 kitap serinin bulunduğu evrende geçiyor ama ana kitapla bağlantısı çok zayıf o yüzden devamı basılmayacaktır.
Basılmayacağını ben de tahmin ediyorum ancak çizelgede tamamlanmış seri yazmak çizelgenin geri kalanıyla kıyaslayınca bence yanlış bilgi vermek oluyor, düzeltilmesi için belirttim.
Harlan Ellison - Dangerous Visions
Güzel
Güzel haber. Çok beklemeyeceğiz.
Ben esas 100’den sonrasını merak ediyorum. Şöyle güzel seçmece bir klip gelir umarım bu kitap da çıktıktan sonra ve buralar bayram yerine döner.
Haftaya hadi olmadı diğer haftaya ilknokta’nın bir yüzde 50 kampanya yapması lazım, BKK’ler - İthaki’ler çok birikti.
İthaki geçen aylarda BKK serisinden çıkacak 96-100. arasındaki kitapları göstermişti ve yanlış hatırlamıyorsam 100. kitap toplu öykü kitabıydı. Ne ara değiştirdiler yayın planını.
Öyle zaten. Dangerous Visions.
Hemen almak lazım biterse karaborsaya düşer.
Teşekkürler. Dangerous Visions’un öykü kitabı olduğunu atlamışım.
Baskı sınırı olan bir kitap olmayacak bildiğim kadarıyla. Karaborsa sıkıntısı olmaz yani.
Biz işimizi kış tutalım