Kapak çok güzel olmuş. Orjinal kapaktan daha çok beğendim.
- kitap belli oldu:
Harlan Ellison | Tehlikeli Görüler
İthaki bugün İnstagram sayfasından bir video ile açıkladı. Videodan ss atıyorum:
Başlığı biraz yukarı kaydırsaydınız biz kitabın kapağını görmüştük zaten Ömer Ezer kendisi paylaşmıştı hesabından ve 10 mayıstan beri 100 numaralı kitabının hangisi olduğunu biliyoruz.
https://www.instagram.com/p/C6yf7LStyW1/?igsh=MWthemZ0dHZlZTkyNQ==
Bu postta paylaşmışlardı.
İlknokta’da %45 indirimli.
%50 indirimini bekliyoruz
Kimse kusura bakmasın ben Dost Kitabevine geldiği gibi etiket fiyatından alacağım. Zamanında Dost Kitabevi’nde Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri kitabını görmüştüm almamıştım.
Niye kusura bakalım ki hocam? İstersen 2 kat fiyatına matbaadan al.
İki kitap indirimle 700 ediyor.
Artik fiyatlandirma boyle olacaksa zor satarlar. Bence de bir yerde bitmeli.
Yukarida bir yerlerde aklima Asterix’in Sezar’ini dusurduler:
https://eksisozluk.com/kendinden-ucuncu-sahis-olarak-bahsetmek--407174
Ben aldım %50 beklemedim. Yine derleme birçok yazar ve yine birçok çevirmen çok şüphelendirdi.
Zamanında bir kitap okuma grubunda etiket fiyatından aldığımı söylediğimde bana enayi demişlerdi ben çoğu okuyucu gibi her kitabı almıyorum benim sevdiğim edebiyat türü bilim kurgu senede taş çatlasa 10 kitap ya alıyorum yada almıyorum o yüzden öyle yazmak zorunda kaldım.
Kitabın sınırlı sayıda basılmadığını, bittikçe tekrar baskı yapılacağını öğrendim.
Matbaa da çalışan biriyle sohbet etme imkanım olmuştu bana şunu söylemişti “matbaalar artık 400 sayfanın üzerindeki kitaplardan ekstra ücret talep ediyor o yüzden kalın kitapların fiyatı da yüksek oluyor” demişti.
Ben daha pahalı bekliyordum, alıp bir etkinliğini yaparız
Neden olmasın. Bir temin edelim de önce
İthaki’nin bu kitabı basması güzel oldu. Keşke 25-30 kitapta bir böyle toplu öyküler basılsa.
Ayrıca İthaki uzun zamandır Asimov basmıyor. Yakın zamanda birkaç kitabını BKK veya Asimov Kitaplığı dahilinde görmek isterdim.
Bazı dedikodular var önümüzdeki sene Robert A. Heinlein ve Isaac Asimov’un daha önce Türkçe’ye çevrilmiş ama uzun zamandır baskısı olmayan eserlerinden bazıları Bilim Kurgu Klasikleri serisine gelecek diye inşallah doğru çıkar.
En yukarıdaki listeye eklenmediği için son yorumlarda da göremediğimden (Biraz daha yukarıdaymış meğer) belirtmek istedim hocam.
Harika olur. Okumaktan büyük zevk aldığım iki yazardır Asimov ve Heinlein.
Kan Damarlarında Yolculuğa Uzay Elbisemle Hazırım hocam.