Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Ben aldım %50 beklemedim. Yine derleme birçok yazar ve yine birçok çevirmen çok şüphelendirdi.

1 Beğeni

Zamanında bir kitap okuma grubunda etiket fiyatından aldığımı söylediğimde bana enayi demişlerdi ben çoğu okuyucu gibi her kitabı almıyorum benim sevdiğim edebiyat türü bilim kurgu senede taş çatlasa 10 kitap ya alıyorum yada almıyorum o yüzden öyle yazmak zorunda kaldım.

1 Beğeni

Kitabın sınırlı sayıda basılmadığını, bittikçe tekrar baskı yapılacağını öğrendim.

1 Beğeni

Matbaa da çalışan biriyle sohbet etme imkanım olmuştu bana şunu söylemişti “matbaalar artık 400 sayfanın üzerindeki kitaplardan ekstra ücret talep ediyor o yüzden kalın kitapların fiyatı da yüksek oluyor” demişti.

2 Beğeni

Ben daha pahalı bekliyordum, alıp bir etkinliğini yaparız :slight_smile:

1 Beğeni

Neden olmasın. Bir temin edelim de önce :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

İthaki’nin bu kitabı basması güzel oldu. Keşke 25-30 kitapta bir böyle toplu öyküler basılsa.

Ayrıca İthaki uzun zamandır Asimov basmıyor. Yakın zamanda birkaç kitabını BKK veya Asimov Kitaplığı dahilinde görmek isterdim.

11 Beğeni

Bazı dedikodular var önümüzdeki sene Robert A. Heinlein ve Isaac Asimov’un daha önce Türkçe’ye çevrilmiş ama uzun zamandır baskısı olmayan eserlerinden bazıları Bilim Kurgu Klasikleri serisine gelecek diye inşallah doğru çıkar.

6 Beğeni

En yukarıdaki listeye eklenmediği için son yorumlarda da göremediğimden (Biraz daha yukarıdaymış meğer) belirtmek istedim hocam.

1 Beğeni

Harika olur. Okumaktan büyük zevk aldığım iki yazardır Asimov ve Heinlein.

2 Beğeni

Kan Damarlarında Yolculuğa Uzay Elbisemle Hazırım hocam.

4 Beğeni

Tam ben yazacaktım :slight_smile:
Bir de Nightfall var merak ettiğim. Umarım en kısa zamanda ikisi de basılır.

3 Beğeni

Ben yarın okumaya başlıyorum. Etkinlik olursa etiketlersiniz.

1 Beğeni

Benim beklediğim kitaplar bunlar.

5 Beğeni

İkinci kitap zamanında Çağlayan’dan çıkmış Merihten Saldıranlar olarak.

1 Beğeni

Puppet Masters için pek ümitlenmemenizi öneririm. Günümüzde satacak bir eser değil maalesef. Yeni Dünyalarda Serisi baskısını edinebilirsiniz.

1 Beğeni

Çok pahalı. Almak için yılbaşı ikramiyesini beklemek lazım.

2 Beğeni

İthaki Yayınlarına Twitter üzerinden soru sormuş bir kullanıcı İthaki cevap vermiş.

10 Beğeni

Toplu öyküleri basılsa harika olur

14 Beğeni

Fiziksel olarak ilk fotoğraf geldi.

22 Beğeni