Robert A. Heinlein kitapları 10, 20 ve 40’a denk geldi. Tesadüf mü planlı mı. 50. kitapta Robert A. Heinlein olabilir mi @irbis (Şu meşhur 50. kitap)
Olur mu olur. Ama hangi kitabı olur?
Çok iyi ya sesli güldüm. Hepimiz aynı vaziyetteyiz.
Elimde Artemis baskısı vardı. Yeni baskısı çıkacağını duyduğumda hemen onu sattım. Sattığımın parasıyla bunu alabilirim.
Artemis baskısını Kadıköy’deki bir sahaftan 5 tl’ye almıştım.
Muhtemelen fuara yetiştireceklerdir.
Akşam akşam şimdi habere bak yahu benim sepettekiler epeyce bekleyecek galiba
canımsın ithaki.
- kitap için “Dune Kafirleri” ve 41 kere maşallah diyorum.
Batırdın bizi ithaki😀
İki dakka dursalarda siapriş versek
Aynen katılıyorum
Söz konusu İthaki olunca insan sepete hangisini atacağını şaşırıyor
Şimdilik böyle bir planımız yok. Dizide olmasını istediğimiz kitap buydu. Klasik olan kitap da bu.
Telifsiz bu kitaplar.
Planlı. Türkiyede Heinlein’a yeteri kadar değer verilmediğini gördük. Biz de serinin dönüm noktalarını Heinlein yapalım dedik.
- kitap Heinlein değil tabii ki. 50. kitaba Heinlein koyacak olsaydık, Yaban Diyarlarda Yabancı’yı koyardık. Neyse, ben de kapağı 3 saat önce gördüm. Acayip güzel oldu bu da.
Bir sonraki Dune kitabına biraz daha var.
Biz - Yevgeni Zamyatin Kitabı gelir mi gelirse ne zaman gelir?
Uzaktan Kumandalı Kız , Yıkıma Giden Adam siperpunk tarzındaymış. Ben ithaki bilimkurgu kitaplarına biraz mesafeliyim ama bunların içinde bu siperpunk tarzında başka kitap varmı? okuyan ve kitapları toplayan arkadaşlar bilir diye buraya yazıyorum bu mesajı (ithaki yayınları bilimkurgu klasikleri içinde olan)
Neuromancer var.Siberpunk olarak.Ayrıca türünün kült eserlerinden biri diye biliyorum.
Ben ithaki bilimkurgu kitapları arasında olarak demek istemiştim. Neuromancer duymuştum ama baskısı yok sanırım
Evet bulması zor biraz. Belki ilerde BK klasiklerin de görebiliriz.
Gelecekti söylemişlerdi ama ne zaman olur bilemeyiz demişlerdi.
Neuromancer 6.45 te değil miydi, başkasına mı geçti yoksa telifi?