Rama kendi başına bir seri eklenmesi büyük bir hata olur. bence ithaki böyle bir hata yapmaz. Ama başka bir arthur c clarke kitabı olabilir.
bu kitap neden eklendi onu bile daha çözemedimNeuromancer çıkarsa agzınız açık kalmasın 
Çeviriler yenileniyor anladığım kadarıyla. Ben bu nottan “daha önce çevrilmiş bir kitap olacağı” anlamını çıkarmadım.
Kafa yormaya deymez bence. Çeşit çok ve bulması inkansız gibi
Yok ya sanmam bence çıkınca herkezin ağzı açık kalacak. Beklenti çok büyük. Neuromancer çıkar söz ben alacağım sana o kitabı.
Verdiğim teklif dediği için dedim. Yoksa daha önce soruldu Rama serisini basacakmısınız diye? Bu açıklamadan aylar önce ileride diye söylediler şubatta
50 essential science fiction books Bu listedeki kitaplardan biri olacaktır.
50 essential science fiction books bu site de ipucu bulunabilir sanki
Aynen bende tam o linki attım 

Tövbe aklın yolu bir 
Hyperion ve Cryptonomicon dikkatimi çekti. Olasılığı var mı sizce? 
Hyperion seri benin bildigim ama tahmin etmek çok zor 
Cryptonomicon’u geçen gün sordum. Baya baya 1200 sayfaya yakın bir kitap. Tercümesi çok zor bir kitap demişlerdi. 50 kitap olur mu bilmem ama bu olursa sürpriz olmaz zaten. Mükemmel bir kitap olduğu söyleniyor.
Alican Saygı Ortanca’yı bence kaçırıp sorguya alalım.
Zorla söyletelim, yoksa kitabı basmayız filan diyelim. 

Öğrenmenin başka yolu yok çünkü
Bence organize olup ofisi ele geçirmek daha mantıklı 

Onu ben daha önce dillendirdim. @irbis organize olup tüm delilleri kaldırdıklarını söyledi. Gizli geçit filan vardır. 

Ya da yabancı ajansların hepsine mail atalım. Belki şu yayınevine verdik derler tekifleri. 
Kitap okumaya ara verdik. Az gırgır yapıyoruz kendimizce.
Kardeş sen daha ülkeyi terkermedin mi 
( şaka yapıyorum kızma)
Ben şuna benzer bir şey bekliyorum ![]()