Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Umarım bu kapak değişimi tek kitapla sınırlı olur yoksa bu seri de sadece istediklerimi almaya başlarım ya da almam noktayı koyarım..

5 Beğeni

Şu beyaz kapaklısı bende de var ama alırken de beğenmemiştim. Daha da eski kapaklısı vardı, onu okumuştum zamanında ama birine verdim geri gelmedi :grinning_face_with_smiling_eyes: Sonra bu diziden bir daha aldım.

Dizi içindeyken tasarım değişikliği iyi olmamış ama, çizer telifi sıkıntısı falan mı oldu ki :thinking: . Çizenlerine bir bakmak lazım.

3 Beğeni

Akılçelen modasına galiba bir yayın evini daha mı kaptırdık??

Neyse ya birşey demiyorum..

3 Beğeni

Serinin ilk kitaplarınından bazılarının yeni baskılarında da değişikliğe giderdi yeni editör ama onlar eski kapaklarla basılırken sadece bunda değişlik olmuş. Kızıl Mars - İthaki Yayınları
Bitmeyen Savaş - İthaki Yayınları
Işık Tanrısı - İthaki Yayınları
bu üç kitabında baskısı yok bunları takip ederiz eğer bunlarda da kapak değişikliğine gidilerse anlarız.

3 Beğeni

5 Beğeni

Keşke Hiçbiri seçeneği olsaydı. Eskisi kötü, yenisi ise Karanlık Kitap serisinden bir kitapmış gibi olmuş.

1 Beğeni

Eski kapak kırmızı mürekkepli tükenmez kalemle çizilmiş gibi duruyor. Yeni kapak ise onunla kıyaslanınca çok daha iyi duruyor.

2 Beğeni

25 yıl önce falan almıştım sanırım bu kapaktı.

2 Beğeni

Yeni kapağı beğendim ancak kapağın renk tonu aynı kalmalıydı bence. Yeni bir tasarım olacaksa açık renk kapakla devam edilmeliydi. İlk çıktığından beri BKK kitaplarının renkleri biraz da kitabın kimliğinin bir parçası oldu. Bir BKK kitabının bahsi geçtiğinde gözümde o kapağın rengi canlanıyor istemsizce, bu da hoş bir şey.

14 Beğeni

19 Beğeni
15 Beğeni

@azizhayri Gözünüz aydın :blush:

15 Beğeni

Mars üçlemesini bekleyenler.

3 Beğeni

Bunlar da ilk kitap kadar kalın mı? :thinking:

2 Beğeni

5 Beğeni

Çok kalınmış yav maddi-manevi. :sweat_smile::thinking:

4 Beğeni

Güzel haber. Burdan da kutlamış olayım :slightly_smiling_face: @W4YNE.

Mayıs ayını boş geçmeyin. @sjack hocam bu ikisini ayrı ayrı yazmıştı gerçi. Mayıs ayında da bkk gelecektir.

3 Beğeni

İngilizce baskı kapakların güzelliği…

2 Beğeni

Bu çok güzel bir haber. Uzun zamandır bekliyordum. Hadi hayırlısı bakalım

2 Beğeni

https://x.com/bkklasikleri/status/2049097270180638744

1 Beğeni