Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Kadim Kanunlar burada bile unutulmuş. :frowning:

5 Beğeni

5 aydır bekletip bastıkları kitaba bak. İthaki akıllanmıyor. Seri falan umrumda değil bunu da almayacağım.

3 Beğeni

Kitabın konusu çok ilginç ve güzel. Listeme ekledim.

İthaki BKK 51. kitabı alacaklara tavsiyemdir. Dünyaya Düşen Adam. Ayrıca birçok farklı siteden de bulabilirsiniz.

Göndereceğim. Ama biraz zevkini çıkarayım. :joy: :joy: :rofl: :rofl:

1 Beğeni

İthaki’nin hayal kırıklığına uğratması artık kronikleşti. Bu sefer de beklentimi karşılamayı başardılar…hayal kırıklığına uğrama beklentimi.

2 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: İthakiye olan güvenim sarsıldı :crazy_face::joy::joy::joy::rofl::rofl:

1 Beğeni

Olsun seri devam ediyor ya ben ona seviniyorum

2 Beğeni

:smiley: Oooo harika olmuş, sırf görüntüsü için bile alasım geldi şu an. Son beş dakikadır bakıp inceliyorum. Çeviri kalitesini falan bilmiyorum henüz ama İthaki son zamanlarda güzel eserler basmaya başladı. :smiley:

1 Beğeni

Görseli gördüğüm gibi aklıma ilk siz geldiniz. Kitap iyi mi kötü mü bilemiyorum, ben yarım kalan serilerin devamları gelir diye düşünmüştüm :confused:

1 Beğeni

:smiley: Onları da getirirler umarım. Gerçi ben henüz bir seriye başlamış değilim ama devamı gelmesi başlamak için güzel bir fırsat olabilir.

1 Beğeni

Umarım :slight_smile:

1 Beğeni

Kapak görselli ayraç bu kitapların hepsinde mevcut olarak gönderiliyor mu?

Ön siparişe açılmış

3 Beğeni

Evet, gönderiliyor. Kitabın içerisinde oluyor.

Everest baskısında da, bu baskıda da aynı çevirmen.

1 Beğeni

Az önce ilknoktadan siparişlerim geldi bkk lerin yarısında ayraç yok malesef… :disappointed:

1 Beğeni

Hadi ya kötü olmuş :confused:

Acaba arayıp istesem gönderirler mi ? :thinking:

1 Beğeni

Ayraçları tek başına kargolayıp göndereceklerini sanmam. Ayracı olmayan kitapları iade şekline gönderirseniz, ayraçları da gönderirler diye düşünüyorum.

1 Beğeni