Ray Bradbury’nin basılacak kitabı kalmadığı için seriyi bitirme kararı almış da olabilirler. Yayınevinin kapanmasına kadar gider bu durum. Bekleyip göreceğiz…
Şu günlerde bilimkurgu temalı dizi film vb. çıkmadığı için seriyi durdurma kararı almışlar xD
@JrThoth @Leingrad @noronikkirbac Ben de laf sokayım diyecektim de konu bırakmamışsınız 
Diğerlerini bitirmeden başlayacak yeni bir seri arıyorlardır belki
Bu da sizin için olsun 
Diğerlerini bitirmeden başlayacak yeni bir seri arıyorlardır belki.
(@JrThoth eyvallah hocam :d)
Ana görevleri bir kenara bırakıp nerede yan görev varsa hepsini yapmaya çalışan oyuncu gibisin İthaki…
(Laf sokma zincirini devam ettirebildim mi?
)
Dune’dan sonra ilk defa seri içerisindeki bir kitabın devam kitabını(Uzlaştırıcının Pençesi) çıkardıkları için afallamış da olabilirler.
Bünyelerine ters gelmiştir.
Belki de telifsiz bilimkurgu kitabı kalmamıştır 
Arkadaşlar, ben baktım. Ölmüş. Vurmayın daha:)
Yakın zamanda açılacak telif davaları konusunda araştırma yapıyorlarmış. Uygun birini seçip seriye başlayıp, yurtdışı kaynaklı sorun yaşıyoruz diyerek devam etmeyeceklermiş.
Ben de yazacak bir şey bulamadım. Ama yorumları dört gözle izliyorum 
Arkadaşlar bu yaptıklarınızı tasvip etmiyorum, yazdıklarınızı üzülerek okuyorum. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz… Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz.
(Birisi er geç yazacaktı bunu, bari Çalışkan Ahmet repliği ile bunu da ben kapayım dedim. Yorumlar gece gece güldürdü beni
)
Aman aman neler dönmüş burada, okurken haydi bu da gelsin evet geldi geldi diyerek zevkten dört köşe oldum.
Bu akşam Twitter daha eglenceli yorumlarla doluydu . 
Erkek editörler, yayın yönetmenleri ellerinin hamuruyla Bilimkurgu klasikleri hazırlamaya karışmayacaklardı.
Ben yokken İthaki’ye laf sokulmuş… Üzdü.
Galiba yeni bilimkurgu klasiklerini buldum. Haliyle 2020 yılı için yeni bir şey olacağını sanmıyorum. Sadece bilimkurgu özelinde değil genel olarak daha önce söylenenlere ek bir kitap veya yok artık diyeceğimiz bir kitap veya kitaplar çıkmayacak. O yüzden planlar 2021 yılı için yapılıyor şu anda diye düşünüyorum. Forumun bir yerinde okumuştum 2021 yılında George Orwell telifleri son buluyormuş. Şu anda benim tahminim başlangıç 1984 ve Hayvan Çiftliği ile olacak. Bunlar dizinin kesin adayları olarak gözüküyor. Hem bilimkurgu hem telifsiz, daha ne olsun? Sonra sırasıyla diğer kitapları gelir. Bir iki tane de Karanlık Kitaplık serisi içinde çıkartılır bence.
İthaki’nin diğer serilerine bulaşmadığım için çok memnunum. Yaktın beni Fahrenheit 451, hepsi bu kitap yüzünden oldu yoksa ne güzel böyle bir seri olduğunu bilmiyordum.
Kapak illüstrasyonları aşırı sade ve güzel görünüyor. Eserler içinden henüz sadece Cesur Yeni Dünya’yı okudum. 2001, Dune, Biz, Fahrenheit 451 başta olmak üzere pek çoğu okuma listemde.
1984’ün ilham aldığı kitap “Biz” zaten seride. 1984’ün olması yüksek ihtimal.
"Hayvan Çiftliği"ni okumadım ama konusunu biliyorum. Bilimkurgu olmazsa Karanlık Kitaplık için aday olabilir o zaman. Eğer Karanlık Kitap için uygun değilse aklıma gelen soru şu: Nereye uygun? Buradan da şöyle bir soru aklıma düştü? İthaki yeni serisinin ismi ne olacak? Bildiğim kadarıyla dört tane var. Beşinci serinin ismi sizce ne olur?
Bu arada Orwell’in sadece 1984 ve Hayvan Çiftliği altkültür kitabı. Diğerlerinin alakası yok. Ha, bir şekilde bağlarlar mı kıyısından, bilemedim. 
Bende koronavirüs bitsin, adam akıllı hakkında kült bir eser çıksın, seri olsun, film haberi çıksın ondan sonra basacaklarını duymuştum. Artık hangisi doğruysa.