Bilimkurgu Klasikleri okumak için kulüp mü kursak (telegramda)?

Kitap okuma kulübüne katılmak istiyorum ama sadece bilimkurgu kulübü olsun istiyorum ve katılan herkesle de iletişimde olmak istiyorum. Aramızda bir topluluk oluşturup telegramdan grup açsak çok güzel olmaz mı?

3 Beğeni

Ben seve seve katılırım. Yakında malum kitap hariç diğer kitapları da tamamlayacağım.

1 Beğeni

Tabi olabilir isteyen katılır ama bu forumda zaten dediğiniz şeyler fazlasıyla paylaşıldığı için çok fazla katılım olacağını sanmıyorum.

Ben varım her türlü destek verilir

1 Beğeni

Forumdan bağımsız bir tane bilimkurgu grubumuz var telegramda ama tek odaklı(ithaki bkk) değil… bu ay mesela tokyonun son çocukları okunuyor…
Bir yandan çok çeşitli dil bilen insan olduğu için çevirilerin doğruluğunu yoklayabiliyoruz… ama diğer yandan baya goygoy dolu olduğundan ciddi insanları da kaçırıyor :sweat_smile: ama isterseniz yeni bir grup kurulsun tabi :slight_smile:

1 Beğeni

@bilimkurgukitap2020 telegramda böyle bir kanal kurdum. Şu zamanlarda kitap seçip onu sipariş edip okumayı çok riskli buluyorum. Hep beraber farklı kitaplar okusak bile birbirimizin yorumlarını dinleyebiliriz. Nisan ayında 2 bilim kurgu okuyalım diye, hedef belirlesek ve sadece hedefe uysak nasıl olur sizce?

1 Beğeni

Ben de katılırım. Epeydir bir dürtme bekliyordum BKK’ları okumak için😊

1 Beğeni

Ben de katılırım. Telegram’ı whatsapp’a tercih eden birisi olarak destekliyorum.

1 Beğeni

Kanala katılıp oradan sohbet grubuna geçiş yapabilirsiniz :")

1 Beğeni

Bilim Kurgu Kitap Kulübü Kanal Linki

Sohbet (Bilim Kurgu Kitap Kulübü) Kanalın Sohbet Grubu
Kanalın konuşma grubudur.

1 Beğeni