Bir Dergi Arıyorum

Forumun gücüne güvenerek uykularımı kaçıracak derecede kafama takılan bir soruyu buraya yazmak istedim. Bundan 15-20 yıl önce, bir çocuk dergisi, aşağıda göreceğiniz gibi bir boya seti çantası vermişti boş olarak. Sonra da her yeni sayıda içini dolduracağınız malzemeler veriyordu, tüp guaj boyalar, kuru boyalar vs. Bu derginin adını bulmak istiyorum. Hatırlayan, bilen birileri var mıdır acaba?

1 Beğeni

Ben genelde 3 bilemedin 4 adet çocuk dergisi hatırlıyorum; Milliyet Çocuk, Türkiye Çocuk ve Miço. Ama bunlardan biri mi bilemem.

Belki şu makaledeki liste işinize yarayabilir. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yok hocam bunlar değil, bilim sanat dergisiydi sanırım.

Bunu ben de görmüştüm, içindeki dergileri de aradım ama hiçbiri değil gibi. Ama Art Attack ve Kanal D Çocuk Kulübü dergilerinin kapakları gibi bir kapağı vardı. Bilim sanat dergisi gibi bir şeydi. Ve nedense bu dergilere bakarken yabancı (?) bir dergi miydi diye düşündüm, içi Türkçeydi kesinlikle ama o zamanın dergilerinden daha havalı bir şeydi sanki. Disney dergileri de değil gibi. Da vinci learning en uygunu gibi duruyor aklımdakine ama onun da tarihleri tutmuyor :sweat_smile:

1 Beğeni

BULUNDU! O kadar mutluyum ki :smiley: Art Crazy - Yaratıcı Çocuk diye bir dergiymiş
Ekran Resmi 2022-05-13 22.07.45

6 Beğeni