Bir Ekmek Verir misin?

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/bir-ekmek-verir-misin/

image

Piçuk, çok sevdiği pelüş bebeği ile eski bir somyada oturmuş zoraki çalışan televizyonda çizgi film izliyordu. En sevdiği çizgi filmdi. Her akşam yatarken sabah onu izleyeceğini düşünürken bile içi içine sığmazdı. Kahramanı peri olan bir çizgi filmdi. Ufak tefek, sevimli ve küçük kanatları olan bir periydi. Yardıma ihtiyacı olanlara yardım eder kötülere gününü gösterir, günün… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Öykü güzel başlamış, ortalarda akıcılığını arttırdı hatta. Ama sonunun çok aceleye geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle çocuk öyküsü gibi kalmış kanaatimce. Ellerinize sağlık.

1 Beğeni

Siz söyleyince bana da son paragraf aceleye gelmiş gibi geldi. Yorumunuz için teşekkürler.

Piçuk takdir edilesi bir çocukmuş doğrusu. Kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Özellikle kağıt toplayıcıları düşündüğümde Piçuk gibi takdir edilecek çok çocuk var. Yorum için teşekkürler.

1 Beğeni

Kaleminize sağlık. Öykünüz güzeldi. Sadece son paragraf keşke öyle ani bir final yapmasaymış. Şöyle: Hikaye olarak aslında elimizde mutlu bir son var ve bu hoşuma gitti. Piçuk ve Annesi için gerçekten sevindim. Ama çok kısa olması soğuk duş etkisi yapmış biraz. :slight_smile: İlk yorumda da yazdığı gibi güzel başlamış ve tempoyu arttırarak çok güzel bir noktaya getirmişsiniz. Hikayenin hızlanan temposuyla okuyucuyu derinlere kadar çekmişken aniden oradan çıkarıp “tamam, bitti!” hissiyatı vermişsiniz sanki biraz. Yoksa onun dışında keyifle okudum, çok güzel konulara değinmişsiniz. Ellerinize sağlık.

1 Beğeni

Yorumunuz için teşekkürler. Bu öykü için aldığım değerlendirmeler genel itibariyle sonunun çok kısa olduğuyla ilgili. Bunu sonraki öykülerde aklımın bir köşesinde tutacağım.

1 Beğeni