Bir Kitaba veya Toplu Kitap Alışverişine Harcadığınız En Büyük Meblağ

Soru gayet açık .

Zamanında sanırım 2013 Laika Yayınlarından 330 tl’ye 22 Kitap Unutulmuş Diyarlar serisini almıştım .

1 Beğeni

TL ile 160 tl ediyor.

Bir listem vardı, onları almıştım. :slight_smile:

22 gedik savaşları kitabına 1250 tl + kargo

3 Beğeni

Zaman çarkı 602 tl… 500 tl olduğu zamanlar çok pahalı diye almamıştım oysa. Ah ahh

3 Beğeni

Bir kerede en fazla Buz ve Ateşin Şarkısı serisi için vermiştim sanırım. 200 küsür TL’ye almıştım. Bu setten önce kitaplarım yine vardı ama bununla beraber özenli bir şekilde kitaplık yapmaya başlamıştım ve okuma düzenimi oturtmuştum. Ayrıca başlayıp sonunu getirdiğim ilk seriydi.
Tek bir kitaba verdiğim en yüksek meblağ ise Buz ve Ateşin Dünyası ile Efsaneler ve Mitler kitapları. İkisine de 90 vermiştim. Yine en başlarda az kitabım varken almıştım bu ikisini.
Şimdi bu okuma işine iyice kendimi verdiğim için okumak istediğim kitap sayısı oldukça arttı. İş böyle olunca en az paraya ne kadar çok alabiliyorsam alıyorum. Bu da genelde toplu alışverişlerimi 100-150 TL ile sınırlı tutuyor.
Pahalı kitapları gerçekten çok istiyorsam listeme ekliyorum.

1 Beğeni

DiskDünya serisinin o zamana kadar çıkan 20 kitabını (Ekim ya da Kasım 2018) 320 tl’ye almıştım. Çok iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Aldığım tarihten 1 gün öncesinde kampanya yoktu ve sepet tutarı yaklaşık 400 tl idi. Kitap başı 4 tl daha indirim olmuş oldu.

Not: Şimdi o 20 kitabın fiyatı indirimli halleriyle beraber 450 tl’yi buluyor. Bu fiyat Ocak/Şubat gibi baktığım fiyatlarıydı. Şimdi kaç para oldu Allah bilir.

Bundan sonraki 2. büyük alışverişim ise (Temmuz 2019) 60 yıllık polisiyeleri toplamak için İstanbul ziyaretimdeki bir sahafa verdiğim 240 tl. 30 kitaplık seriyi bir seferde almış oldum.

Onun haricinde hiç büyük paralara alışveriş yapmam. Biriktirdiğim serilerin 2 ay içinde çok kitabı çıkmazsa en fazla 75 tl’lik bir liste yaparım her zaman. Onu da kargo bedava limitine göre belirlerim.

Buz ve ateşin şarkısı için 170 tl vermiştim n11 de. Tyt kitapları sayılır ise 250 tl ama. :expressionless:

1 Beğeni

Genellikle 100 TL ya da biraz üstüne çıkar.