Bir Yardım İsteği

Merhaba, benim bir yıldır bir derdim var ve çözemedim bir türlü. :sweat_smile: Elimde şuradaki setten mevcut. Ancak Animatrix eksik. Bende de Animatrix ayrı olarak var. Ben bu Animatrix için setin diğer filmleri boyutunda kutu alarak set içine koymak istiyorum. Ama maalesef uzun uzun aramama rağmen bu boyutlarda kutu bulamadım. Belki bilgisi olan, bu işlerle uğraşmış ya da uğraşan birilerini tanıyan vardır. :raising_hand_man:t3:

Öyle sanıyorum ki sizin setiniz de Blu-Ray ama elinizdeki animatrix şu şekilde DVD;

Bu setin(videodaki) içerisindeki de dvd imiş fakat kutuya göre özel yapılmış. Benim tavsiyem Blu-Ray animatrix bulmanız ama internette ucuza bulamadım. Şurada 100 dolar diyor mesela;

Bir diğer konu da bu ürünün VCD olarak ikinci el bulunuyor olması; VCD’lerin kutu boyuyla Blu-Ray’lerin kutu boyunu karşılaştırmak lazım, aynı boydalar mı bilemiyorum. Bence aynı olmama ihtimali çok büyük. Şu linkte var;
https://www.nadirkitap.com/animatrix-vcd-film-efemera14215624.html

Daha da ucuz olacak bir yöntem de bir yerlerden Blu-Ray kabı bulmanız ve yazıcıdan o setteki ürünün kapağını çıkarıp Blu-Ray kabının içine koyduktan sonra dvd içerisindeki diskleri onun içerisine koymanız.

1 Beğeni

Teşekkürler cevap için. Evet ilk verdiğiniz gibi linkteki gibi DVD olarak var elimde. Benim düşüncemde bluray kutu alıp onun içine koymak. Ancaaak işte burada işler karışıyor. Standart kutu boyutlarında değil setin içerisindeki kutular (kalınlık farkı var).Eğer videoyu incelerseniz kutu boyutlarını daha iyi anlarsınız. Yoksa bilindik bluray kutusuna ihtiyacım olsaydı şimdiye kadar çözerdim. :frowning:

1 Beğeni

Biraz araştırdım da Blu-Ray kutularında çift sırt kalınlığı varmış; bazıları 11, bazıları 12mm. Ayrıca videodaki kutunun markası da elite. Belki bu tür bir kutu bakabilirsiniz. Türkiye’de de var.
https://www.casetopia.com/Viva_Elite_Double_Disc_4K_Ultra_Blu_ray_Case_p/br2-elite-4k.htm

https://www.casetopia.com/Vortex_Double_Disc_Blu_ray_Case_eco_LITE_11mm_p/br2-vortex.htm

1 Beğeni

0,6 veya 0,5 mm mi 5-6 mm mi ne olması lazım bendekilerin kalınlığı ve Türkiyede bir türlü bulamadım maalesef.

1 Beğeni