Bir yeni öykü (lütfen okuyun:) )

Arkadaşlar, sevgili öykü dostları, yine sizlerle yazdığım bir öyküyü paylaşma arzusu duyuyorum. Alabilir miyim birkaç tenkidinizi eleştirinizi? Ama geçen sefer çok az kişi yorum yapmıştı. Keşke daha çok kişi fikir beyan etse.

1 Beğeni

Öykünüzü emin olun birçok kişi okuyordur. Ülkemizdeki okuyucu kitlesinin de çoğu sadece okur. :slight_smile: Yorum yapma, eleştirilerde ve tavsiyelerde bulunmak isteyen kesim çok az. O yüzden zorla okutma isteğinizden vazgeçmenizi öneririm. Siz yazın ve paylaşın. Gerisini okurların kendisine bırakın.

1 Beğeni

“Zorla” yorumu biraz aşırı bir yorum gibi geldi bana :slight_smile: Heyecanıma yormanız daha hoşuma giderdi. Tabii ki herkes okuyup okumamakta serbest.

1 Beğeni

Olabilir ben bu şekilde algıladım nedense yoksa herhangi bir kötü niyetim yok. Başkası da heyecanınıza yorabilir haklısınız. Umarım istediğiniz okuyucu kitlesine ulaşır ve arzu ettiğiniz eleştirileri alırsınız. :slight_smile:

1 Beğeni

Bir sebepten yine düzenlemek zorunda kaldım.

1 Beğeni

fazla sözü uzatmadan ilginize sunuyorum.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz isimleri biliyor olsam da sadece Melisa Kesmez’e aşinayım. Yani okumuşluğum var. Seviyorum ben de onun öykülerini. Hatta sizin eleştirinizden sonra biraz daha kurgu açısından bir yaklaşım ve dışarıdan bakışla tekrar bakarım öykülerine :slight_smile: Benim olay-durum ikileminde olay öyküsü yazmakta zorlanan bir halim var öteden beri. Durum öyküsü oldu da diyemem elbette. Ama bu yazdığım o kadar da öyle gelmemişti. Tabii eksiklerimi anlamak için açtım başlığı. Tekrar çok teşekkür ederim:)

1 Beğeni

Ve yazar üçüncü kitabını çıkardıktan sonra Kayıp Rıhtım’a uğradı. Hala kafası karışık belki de ama eskisi kadar değil. Hatta bana o zamanlar cevap vereninse Anıl bey olduğunu görünce garipsedim. Ve çok mutlu oldum. Çünkü aslında uzun zamandır takip ettiğim bir isim. Muhtemel o zamanlar çok aşina değildim. Sevgiler.

2 Beğeni

Hangi kitapları yazdınız? bakalım.

1 Beğeni

Kendimi açık etmeyi düşünmemiştim ama :slight_smile:
“Taylar Güzel Kaval Çalar”
“Soru Sormak Güzel Geliyor”
“Çiçekli Bir Gülümseyiş”

1 Beğeni

5 yıllık konu hortlamış, neyse girmişken bir iki bir şey yazayım :grin:

Her ay forumda aylık öykü seçkisi oluyor. Oraya o ayın konusu ne ise o konu ile ilgili öykü yazarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz ve kendinizi daha iyi geliştirebilirsiniz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Google veritabanına göre siz Şeyma Subaşısınız.

1 Beğeni

:slight_smile: Maalesef mi demeliyim? Öz ve hakiki olduğumun ispatı nasıl mümkün olabilir bu çağda bilemiyorum. Arzu ederseniz aramayı “Şeyma Subaşı edebiyat” diye yapın. Belki o zaman gerçek ben’e ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni

Böyle daha iyi oldu. Başarılar :slightly_smiling_face:

2 Beğeni