Bol Ödüllü Çizgi Roman "Monstress" Sonunda Türkçe!

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/bol-odullu-cizgi-roman-monstress-sonunda-turkce/

image

Steampunk, art deco ve manga türlerini harmanlayan, yurt dışında son yıllara damgasını vurarak tüm ödülleri toplayan Monstress artık Türkçe. (DEVAMI…)

5 Beğeni

@mit ve @Firtinakiran’ın merak uyandırıcı tanıtımlarıyla Masallar, Saga, Amerikan Vampiri ve Witcher çizgi roman serilerine başladım ama yayınevleri resmen eziyet ediyor yeni sayılar için. Mesela Amerikan Vampiri ve Witcher serilerinden artık umudu kestim. Neyse başlayalım bu seriye de :frowning:

2 Beğeni

Masallar’dan daha çok sevdim ben bunu :slight_smile: Saga ile eşit derecede neredeyse beğenim. Injustice’i de unutmayalım deyip zehrimi akıtayım :smile:

3 Beğeni

Bir araya getirilen türler çok iyi. İçimin tereyağları eridi ama 56 işte. :smiley: Daha fazla bakamadım. :smiley: :smiley:

Pahalı gerçekten. Eh, doların hali ortada… İnternette 35 küsur liralara bulmak mümkün neyse ki.

1 Beğeni

Bu yıl hepsinin devamı geliyor.Masallar 11 ise temmuz ortası geliyor.

1 Beğeni

Teşekkürler, umarım daha fazla beklemeyiz. Sizin paylaşımlarınızdan da ilgimi çeken tek ciltlik çizgi romanları alıyorum bazen :slight_smile: Bu arada @mit Bey bir de Pinokyo Vampir Avcısı var, onun da devamı gelmedi. Kitaplığıma bakınca arada kulaklarınızı çınlatıyorum :slight_smile: Neyse Monstress için Saga’ya eşdeğer diyorsanız en kısa zamanda okuyacağım.

2 Beğeni

Fasikül çizgi roman koleksiyonumun göz bebeklerinden. Hem kapaklarıyla hem de hikayesiyle bağımsız seriler arasında en sevdiklerimden. Dilimize kazandırılmasına ve daha fazla kitleye ulaşacağından ötürü çok sevindim.

1 Beğeni

Evet yaa, Pinokyo’nun devamı gelmedi. Halbuki güzel başlamıştı. Satmadı demek ki :confused: Demek kulağımı çınlatan sizdiniz. Ben de birdenbire neden Pinokyo şarkısı söylemeye başlıyorum diye merak ediyordum :smile:

Pinokyo Vampir Avcısı deyince aklıma Marmara Çizgi’den çıkan Don Kişot geldi bir de. Seri değildi, tek ciltti ama onu da çok sevmiştim :slight_smile:

1 Beğeni

Don Kişot güzeldi evet. Onu da rıhtım sayesinde keşfetmiştim.

1 Beğeni