Book.love Hesaplarımız

Holden Kitap’ın kurucusu, yazar Baran Güzel’in kurduğu kitap sosyal medyası. Goodreads gibi nitelikli bir yere benziyor. Uygulaması da var. Hadi hayırlısı:

Bu arada goodreads.com verilerinizi book.love’a aktarabiliyorsunuz.

Önce goodreads.com’a masaüstü biçiminde giriş yapıyorsunuz. My Books sekmesinin altında export kısmı var (Goodreads Help). Oradan export yapıp book.love’a girip içeri aktar tuşuna tıklıyorsunuz.

Not: Reklam değildir. Denk geldi, paylaştım.

10 Beğeni

1K’dan verilerimizi buraya aktarmanın yolu var mı acaba?

Ben de hesap açtım:

https://www.book.love/u/gizem_cetin

5 Beğeni

Bende yeni açtım. Melih Antepli derseniz görürsünüz. Daha tam çözemedim 5 dk oldu üye olalı, o yüzden link paylaşmayı bulamadım :sweat_smile:

4 Beğeni

Kitap ekletme talebi yollayamıyorum. Kitabın adını, yazarını, yayınevini yazıyorum ama Amazon’da kitabın linkini telefondan yollayamadığım için talep gönder diyemiyorum. Yazarı, yayınevini vs yazdım işte. İlla linke ne gerek var?

1 Beğeni

Amazondan link almak zor değil, uygulamada kitabın sayfasında paylaş işaretine tıkla sana kısa bir URL verecek, onu tarayıcına yapıştır artık kısa URL oldu uzun URL. :slight_smile:

Ya da çok daha kolayı uygulamadan amazon açma, tarayıcıdan aç, kitabı bul, tarayıcının adres satırını kopyala, book love form alanına yapıştır gönder.

Ya da boşver uğraşma kayiprihtim 2000 kitap book love gelecek, onu bekle. :slight_smile:

@acimatriyarka Ne yazık ki 1K içerisinde veri aktarma yok, gelen gitmesin diye hapsediyorlar. :slight_smile:

5 Beğeni

Öyle yaptım. Amazontr’ye girdim paylaştan kopyaladım ama eu şeklinde veriyor. Uygulamada tr olacak diyor :sweat_smile:

Ekleme: Sorunu aştım.

1 Beğeni

@sultiderler okuduğun kitaplara puan verip nasıl kendi profilinde paylaşıyorsun, bulamadım ben :sweat_smile:

2 Beğeni

Ben onu bilmeden yaptım, puan verdikten sonra profilime düşmüş. Bir daha da öyle bir şey olmadı. Anlamadım onu ben de. :sweat_smile:

3 Beğeni

Book Love hesabım :cherry_blossom:

5 Beğeni

Kitap kulübü ücretleri gerçek mi ya? Ne gereksiz bir şeymiş arkadaş, bunun üzerinden para kazanabilenlere helal olsun.

3 Beğeni

Bende ekran görüntüsü alıp öyle paylaştım. Kitabın sayfasında da ek olarak yorumladım :sweat_smile:

Cahilim evet ama bir sorum daha var :joy: Hesabı telden nasıl paylaşabilirim? Hesap link paylaşım yerini bulamadım :slight_smile:

3 Beğeni

Site içerisinde link paylaşma olayını ben de anlamadım, uygulamaya safariden girip paylaştım linki :sweat_smile: Ne cahilliği, uygulama yeni olduğu için çok normal bunlar. :cherry_blossom:

4 Beğeni

Ben de şuraya iliştireyim bari hesap linkini :smiling_face:

5 Beğeni

1000kitap’a göre daha düzgün bir ortam gibi gözüküyor, umarım bozulmaz.

5 Beğeni
2 Beğeni