Holden Kitap’ın kurucusu, yazar Baran Güzel’in kurduğu kitap sosyal medyası. Goodreads gibi nitelikli bir yere benziyor. Uygulaması da var. Hadi hayırlısı:
Bu arada goodreads.com verilerinizi book.love’a aktarabiliyorsunuz.
Önce goodreads.com’a masaüstü biçiminde giriş yapıyorsunuz. My Books sekmesinin altında export kısmı var (Goodreads Help). Oradan export yapıp book.love’a girip içeri aktar tuşuna tıklıyorsunuz.
Kitap ekletme talebi yollayamıyorum. Kitabın adını, yazarını, yayınevini yazıyorum ama Amazon’da kitabın linkini telefondan yollayamadığım için talep gönder diyemiyorum. Yazarı, yayınevini vs yazdım işte. İlla linke ne gerek var?
Amazondan link almak zor değil, uygulamada kitabın sayfasında paylaş işaretine tıkla sana kısa bir URL verecek, onu tarayıcına yapıştır artık kısa URL oldu uzun URL.
Ya da çok daha kolayı uygulamadan amazon açma, tarayıcıdan aç, kitabı bul, tarayıcının adres satırını kopyala, book love form alanına yapıştır gönder.
Ya da boşver uğraşma kayiprihtim 2000 kitap book love gelecek, onu bekle.
@acimatriyarka Ne yazık ki 1K içerisinde veri aktarma yok, gelen gitmesin diye hapsediyorlar.
Site içerisinde link paylaşma olayını ben de anlamadım, uygulamaya safariden girip paylaştım linki Ne cahilliği, uygulama yeni olduğu için çok normal bunlar.