Boykot ettiğiniz yayınevlerini ve kitapçıları, sebepleriyle birlikte yazar mısınız? Hep birlikte derli toplu bir liste oluşturalım.
Ben kendi adıma everest yayınevinden kitap almıyorum. Sebebi ise taciz olaylarında Hasan Ali Toptaş kendi bile kabul edip çıkıp kem küm sacmalamışken hala o adamın kitaplarını sattığı için o yayınevinin kitaplarını almıyorum. Turkuvaz kitap tan da zaten bir şey almamıştım bundan sonra da almayı düşünmüyorum.
Yaklaşık 20 senedir yerli kitap almıyorum. Yabancının en azından tamamı bunların kasasına gitmiyor. “Bizimle çalışan ya da bizim tanıdığımız” diye adlandırdıkları insanların ve söylem sahiplerinin hakkaniyetine inanmadığım için hiçbirini sallamıyorum. İyi bayramlar dilerim.
Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı bir yazarın eserlerini bastığı için Timaş Yayınlarını boykot ediyorum. Bu boykotu bayadır sürdürüyorum.
Bir diğer kişisel boykotum İletişim Yayınları’na, bu yayınevinin kitaplarını sürekli sözde Ermeni Soykırımına ilişkin kitapları basmasından dolayı almıyorum. Hakkını vereyim bir çok kaliteli yazarların eserlerini basıyorlar. Bu nedenle istediğim kitapları ikinci el alıyorum.