Epichan
Temmuz 16, 2023, 7:45ös
2233
@Artorias
Zaman çarkı başlığında aşağıdaki gibi bir okuma sırası paylaşmıştın. Daha bu evreni okumaya başlamadım ama Sisyolu serisini aldım. Goodreads de ki okuma sıralaması sizin paylaştığınızdan farklı. Evrenin tam bir okuma listesi var mı?
Sissoylu 1 - 11.Element Novellası - Sissoylu 2 ve 3 - Sissoylu Gizli Tarih - Fırtınaışığı Arşivi 1 - Savaşkıran - Fırtınaışığı Arşivi 2 - Hudutaşar Novellası - Fırtınaışığı Arşivi 3 - Şafakpare Novellası - Fırtınaışığı 4 - Sissoylu 4 - Allomenser Jak Novellası - Sissoylu 5 ve 6’dan sonra Elantris - Sissoylu 7
Kısa kısa hikayeler Sınırsız Arcanum kitabında mevcut. Çizgi Roman formatını seviyorsan Beyaz Kum’u da okumalısın zira o da Kozmer ile bağlantılı.
Bu liste olabildiğince birbirine bağlantılı olması için hazırlanmış bir liste. Nereden ne göndermesi geliyor. Kimi, neyi kast ediyoru kolay anlamak için. Sen bu bana uymaz ben Sissoylu 1’den 7’ye kadar okurum sonra da Fırtınaışığı Arşivine de girebilirim diyebilirsin.
Not: Ara hikayelerin adlarını blurladım. Belki isimlerini görüp spoiler yersin diye. Bana göre çok major bir şey yok ama önlemimi alayım.
1 Beğeni