https://mobile.x.com/BrandSanderson/status/1797791128688984452
Ben de ufaktan Stormlight Archive’ı okuma listeme almaya başlasam iyi olacak o zaman . Hayırlısı olsun, Sanderson’ı sosyal olarak takip etmeye başladığımızdan beri en çok uğraştığı kitap da Wind and Truth oldu sanırım.
Haklarını keşke İthaki alsa da bir de ciltli edisyonlarını toplasam. Var bi hayalimiz.
Şöyle Shallan, Jasnah kartlı offf
Şuna okeyim ben, Leatherbound falan gelmese de olur
Akılçelen para basan Sanderson ı kaptırmaz derdim hep ama İthaki şaka maka aradan kapıverdi secret project leri. Geleceğin ne getireceğini bilemiyorum valla Olur mu olur.
Bu ceketleri beğenmiyorum ben ya. Daha güzelleri vardır illaki. Taş toprak değil de karakter falan olsun isterim.
Deri olanı gelmez bence ya. Gelirse belki bi ben alırım koca forunda. Tutamam kendimi biliyorum.
Bizim baskılar da bu UK kapakları takip ediyordu sanırım, Wind and Truth kapak gelmiş;
https://www.waterstones.com/book/wind-and-truth/brandon-sanderson/9781399628556
Genç yetişkin olmasın lütfen.
Oyun yada animasyon serisi isterik. Kutu oyunu kickstarter yapacak zaten.
- gizemi açıkladı mı noldu o cephede son durum?
Ayıp oluyor haa, brandon beyin kitaplarına bir siz mi aşıksınız? Kırdınız!!
Onun ismini falan açıklamıştı, Isles Of The Emberdark olan secret project 5 galiba. %0 mış, bugünkü update de dediğine göre.
Son teaser Dragonsteel Nexus ile alakalıymış, biz TR deki fakirler dağılabiliriz yani .
Ucundan koklatıyorlar heralde bizim baskılarda.
29 Temmuzdan itibaren Fırtınaışıği 5 kitabı bölüm bölüm verilmeye başlanacak kitabın çıkışına kadar, geçen kitaplarda olduğu gibi.
Reis geleneksel yayıncılığın içinden geçmeye devam ediyor valla
Skyward serisi 4 kitapta sonlanacak mı? Birde ara hikayeler var onlar basılır mı?
O kadar uzun zaman olmuş ki, duygulandım. 2018 diyor, 6 sene olmuş vay be. Neyse kendi duygusallığımızı abartmayalım yine de.
Hazreti Sanderson durmuyor durak dinlemiyor. Kitap yazdıkça yazdı, o yazdı ama ben haberlerini okumaya bile yetişemedim. Bu secret project kitapları ne zaman Türkçeye çevrilip basılır güncel bir haberi olan var mı?
Gizli Projelerden Cosmere’de geçen 3’ü İthaki tarafından yayınlanacak. İlk kitap Tress çıktı zaten. Diğer kitaplar hakkında bir bilgi yok.