Brandon Sanderson

Ben bunu atlamışım. 4. kitap çıkmadan okumaya başlamayacağım demiştim. Ama Brandon’a da güvenilmiyor. Kalkıp bir yıl sonra ben 5. kitabı yazacağım diyebilir. Steel Heart için kaç yıl sonra yeni bir kitap yazacağım demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Dizi işine gerçi girdiği için kitap yazması yavaşlayacak ama buda ayrı bir dert. 10 yıl sonra bu kitapları çıkarırsa daha kötü benim adıma.

2 Beğeni

Riftwake serisi ismiyle 3 devam kitabı daha geliyor. İlk kitap Blightfall bu sene çıkacak, sonra ise Songrise ve ardından üçlemenin 3. kitabı. Songrise %100, 3. Kitap ise %25’te şu anda. Janci Patterson tarafından yazılan seride Brandon kontrol ile revizyonları ile ilgilenecek.
https://coppermind.net/wiki/Riftwake

3 Beğeni

Ben de 1 senedir aldım okumadım :grinning_face_with_smiling_eyes: başlamak lazım artık.

2 Beğeni

Bekleyeceğim gibi gözüküyor. Bilgi için teşekkürler.

2 Beğeni

Skyward serisinin şu an 3. Kitabı Cytonic’i okuyorum. Seri dördüncü kitabıyla final yapmış bir seri. Tüm ana seri yayınladı yani.

Bence çok da tüm yan kitaplarının çıkması beklenecek bir seri değil. Brandon’un çerezlik bir young adult serisi işte okuyun gitsin neden bekliyorsunuz :smiley:

4 Beğeni

Ben yanlış görmediysem Cosmere uyarlamaları kadar müdahil olmayacağı gibi bir şeyler söylemiş sanırım. Ortak yazar Janci Patterson belki müdahil olur ama ben öyle bir haber göremedim şu anlık.

2 Beğeni

2 yıldır bir Sanderson(cosmer) kitabı okumadım. Ne yapıyor bu Akılçelen, uyuyor mu? Evrenden iyice uzaklaştım.

2 Beğeni

Evet, tam olarak onu yapıyor.

3 Beğeni

Malazan biraz yavaş tamamlanacak diye söyleniyoruz İthaki’ye ama seri ya Akılçelen’de olsaydı… Beterin beteri var yani, belki de daha Malazan’ın ikinci kitabını bekliyor olacaktık :joy:

2 Beğeni

Veya Pegasus bassaydı🤭

2 Beğeni

Bir kitap kocaman puntolarla 2000 sayfa ve sayfa sayısı kadar lira olurdu :grinning_face_with_smiling_eyes: en azından bendekiler öyle.

2 Beğeni

Birde milyon kadar değişik edisyon çıkarırlardı.ya kapak formatı değişirdi ya kitabın boyutu hatta ismi bile değişebilirdi.Üstüne kitabın çevirmeni,çeviremediği cümleleri kitaptan komple çıkarabilir yada tamamen konu ile alakasız bir şeyler karalayabilirdi.

Beterin beteri var gerçekten

2 Beğeni

Net indirimli 1,5k olurdu zaten. Taksitle alırdık djdj çeviri ve baskı güvencemiz olurdu ama o da var.

2 Beğeni

Belki hatırlayanlar vardır zamanında Oathbringer’ ın yayınlanması da çok uzun sürmüştü. O süreci tekrardan yaşıyoruz. O zamanlar forum birbirine girmişti. O olaylardan ve İthaki olayından sonra pek çok kişi forumu terk etti. İsteyenler altaki linkten eski olayları takip edebilir.

1 Beğeni

Olayı biliyorum ama neden forumun birbirine girdiğini bilmiyorum. Neden bir sürü kişi forumu terk etsin ki?

1 Beğeni

O olaylardan sonra Mit ve Fırtınakıran gibi forumun gediklileri birbiri forumu terk etti. Bence bu olaylar yüzünden terk ettiler.

1 Beğeni

Brandon Sanderson, Scadrial gezegeninde son imparatorluktan bin (belki de binlerce) yıl öncesinde geçen Scadrial’ın tarihini anlatan bir şeyler yazmayı denemiş. Yazdığı şey 10 üzerinden 6 olunca yayınlamamayı seçmiş ama geçen günlerde gerçekleşen Londra comic-con’unda bu kitaptan bir chapter okudu. Allomensi falan yok, hatta söylemese Cosmere’den bile olduğunu zor farkedersiniz ama bazı kısımlarının canon olduğunu ama yayınlanmadığı için değiştirebileceği bir durumda olduğunu söylüyor. İngilizce olarak şurdan okuyabilirsiniz: https://wob.coppermind.net/events/554-mcm-london-comic-con-2026/

6 Beğeni

Dördüncü kitabı edindikten sonra okuma listeme ekleyeceğim. Ben okuduğum serileri bir kere de tamemen bitirmek istiyorum. Sonra geri dönme istemediğim için bu kadar bekliyordum. Ama hikaye tamamlanıyorsa o zaman gerek yok.

2 Beğeni

Skyward’da koltuğu başkaları alacakmış, Sissoylu gibi değil yani. Önümüzdeki hafta Apple’a ilk defa senaryo örneği götürecek. Bu yaz Sissoylu era 3’e devam edecek, ardından Fırtınaışığı senaryosunu yazacak.

5 Beğeni

16 Beğeni