Brandon Sanderson

Klasik Akılçelen :slight_smile: kapak değişmiş. İnşallah eski kapakla da basacaklardır.

3 Beğeni

Vay be. Zahmet olmuş. Ben bir buçuk sene nasıl spoiler yemedim kendime de hayret ediyorum.

8 Beğeni

Onu da seneye artık djdj

3 Beğeni

Bu arada bir şey dicem: ta kaç ay önce İthaki bir Sanderson kitabının bandrolünü almıştı ne oldu acaba ona​:thinking:

1 Beğeni

Rehber ortaçağda kaybolmuş hocam. Bulamıyorlarmış. :sweat_smile: Hakkaten ne oldu acaba? :thinking:

4 Beğeni

Güya 2026 Şubat’ta çıkacaktı :slight_smile:

7 Beğeni

Bu kitap nispeten zayıf bir kitapmış. Belki İthaki Wind and Truth’un oluşturacağı pozitif dışsallıktan faydalanmak istiyor olabilir ya da millete nerde kaldı gizli proje diye sordurup yine beklenti yaratmaya çalışıyor olabilir ya da kesin kapak onaylanmamıştır yine.

2 Beğeni

İşin kötüsü bu Kozmer’e de dahil değil hani neyin hype’ı oluşacak bilemiyorum. Yumi veya Sunlit Man’i çıkarsalar belki.

3 Beğeni

Tress iyi bir kitap mıydı? Sert kapak almaya değer mi

1 Beğeni

Beklentine göre değişir. Bir epik fantezi bekliyorsan hayır, bu kitap daha çok yetişkin masalı gibi bir şey. Ben aşırı beğendim, sert kapak da alınır bence.

6 Beğeni

770 ve 330 olması çok saçma sert ile karton arasında:(

1 Beğeni

O kadar fark olduğundan haberim yoktu… Karton kapak da gayet kaliteli yani illa sert olmasına gerek yok sana kalmış.

4 Beğeni

İstediğin spoiler olsun: Filmin sonunda Titanik batıyor. :sweat_smile:

2 Beğeni

Skyward da baş karakterler mi değişecek onu mu demek istiyor?

2 Beğeni

Hayır adaptasyon için kendisi çok dahil olmayacak. Sissoylu’da mesela senaryosundan oyuncu seçimine kadar her şeye Brandon karar verecek. Bunda ise iki isim söyledi işte onlar ilgilenecekmiş.

3 Beğeni

Her yeni kitapla birlikte kapakta değişiyor. Ben şimdiden 6. kitap için kapak tahminlerini forum ahalisine sorayım, evet ahali 6. kitabın kapağı nasıl olur?

@GkiraraJ spoiler yememek için internete Brandon Sanderson isminin B’sini bile yazmadım. Spoiler yememek için çok uğraştım bu sefer. Bugüne kadar hep spoiler yedim bu seriden.

4 Beğeni

Bu kapak Britanya baskısına ait.

Bir sonraki kitabın çıkmasına en az 5 yıl var, yani kapağın nasıl olacağını yazar bile bilmiyordur. Çizeri bile belli değil. Michael Whelan bıraktı (büyük kayıp), yerine kim gelecek hiç belli değil.

6 Beğeni

Yani sebebi belki başkadır bilmemde yazarın önceleri özellikle Fırtına Işığı ve Sissoylu serilerine bir kitabı çıktığında şu başlıkta saatlik 50-60 mesaj olurdu. Ben bu sessizliği yayınevinin beklenti seviyesini mahvetmesine yoruyorum. Kendi instagram gönderilerinde bile yorum yok resmen. Her gönderilerinde gönderi ile alakalı değil Sanderson ile alakalı yorumlar olurdu hep. Direkt kitabın gönderisinde şu an yorum yok. Bir kez daha alkışlıyorum. :clap:

9 Beğeni

Adamlar ragebait yapıyor sanki. 2 sene olacak kitap çıkalı, yeni çeviriyorlar ve bari bir önceki kitabın estetiğini koruyun diyeceğim ama yok, onu da yapmadılar.

Yordular valla.

7 Beğeni

Daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama sizce Dragonsteel’e toplu mail atsak bir şeyler olur mu? Hani Akılçelen değişeceğinden değil de, belki bir sonraki seferde başka bir yayın evine verebilirler. En kötü onlar memnun olmadığımızı bilirler.

Ben daha önce farklı bir konudan mail atmıştım ve geri dönüş yapmışlardı her seferinde, o yönden ilgililer yani.

4 Beğeni