Brandon Sanderson

Teşekkür ederim hocam. Bu arada bunların ismi değişmiş sanırım Amazon’daki satıcı ile yeni isimleri eşleşiyor. Evet dediğiniz gibi 1424 sayfa gözüküyor. Alırım ben birazdan gün içinde gelirse haber veririm size. :sweat_smile:

4 Beğeni

Diğer 4 kitap da böyle olacak sanırım. Neyse finalde elde düzgün bir şeyler kalmış olacak eğer kitaplar elde dağılmazsa. Olan bize oldu ama seriye sıfırdan girecek olanlar için iyi bir şey yapılmış olacak. Tek tesellim ilk büyük boy tek cilt baskı ile giriş yapmamış olmam seriye. Maddi manevî zararım fazla değil. Yahu akılçelen bassana ciltli şunları hazır talep varken. Bak ordan milleti mağdur da etmedin. Basmayarak bize iyilik bile etmiş oldun :sweat_smile:. Şimdi tam zamanı ciltli kaliteli bir baskının. Zorla para kazanın diye uğraşıyoruz valla.

6 Beğeni

Hakları ithakiye geçince basacaklardir.

1 Beğeni

Liste fiyatı 1500 müş, kitapyurdu stoğuna eklenmiş. 1424 sayfa ve karton kapak, Oahtbringer’ın kaderini paylaşıp paramparça olacak muhtemelen :sweat_smile: .

Kitapbulan bunların kendi sitesi mi? Oradaki 750 muhtemelen en uygun fiyat olacak.

5 Beğeni

Açıkçası ben de anlamadım ama öyle diyorlar. Fiyat olarak gerçekten 750 uygun lakin baskı nasıldır bilemiyorum.

2 Beğeni

Ben satın aldım, İzmit için yarın evine ulaşır diye kargo mesajı geldi hepsijetten.

4 Beğeni

İthaki Malazan 8 için bu fiyatı baz alma sakın :sweat_smile:. Amazon yanılıp da 750 liradan stoklara eklese ne güzel olur. Kaigen için kullanacağım 100 lira çeki rüzgara verirdim.

3 Beğeni

ön sipariş tarzı belli bir adet yüzde 50 indirim yapmışlar muhtemelen. Ama yinede dağılması büyük hüsran

2 Beğeni

Ayrıca kitabın İngilizcesi ciltli 1300tl :slight_smile:

1 Beğeni

Öyleymiş, hemen kendi sorumu cevaplamış olayım :grinning_face_with_smiling_eyes: .

@Buyifix 700 üstü kargo bedavaymış, üye olup alıyorum bende birazdan.

@Lorien_archers 8 i bi görelim de, yavaş yavaş umudu kesiyorum ben :grinning_face_with_smiling_eyes: .

@Furkan_Kaza bence de, bir de kendi satış kanallarından olunca komisyonsuz %50 indirim düşebildiler muhtemelen :grinning_face_with_smiling_eyes: .

3 Beğeni

Amazon da eklemiş kitapbulan üzerinden. 1088 papel. Yapıştır %50’yi buraya kitapbulan. Mis gibi Amazon’dan alalım kitabımızı sıcak sıcak.

3 Beğeni

7 li çember oluşturup 3 kez yok ol Akılçelen diyoruz ve tüm dertler bitiyor :face_holding_back_tears:

Sonra seriyi Olimpos alıyor özel baskı ile basıyor :woman_dancing::fire:

6 Beğeni

Ben de aldım da bana mesaj filan gelmedi. Ankaradayım diye akşam eve geçerken bırakacaklar anladığım kadarıyla. :sweat_smile:

Ayrıca 1 yıl kitap gelmedi diye ümidinizi kaybetmenize çok güldüm. Biz 20 yıldır hl3 15-16 yıldır da taş kapıları bekliyoruz. Bugün bi haber gelse tüm ümitler tekrar yeşerir. :head_shaking_horizontally: şakası bir yana adam öldü galiba hiç sesi soluğu çıkmıyor…

4 Beğeni

Ben bıktım usandım bu yayınevlerinden ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Kitaplığım, Akıl Çelen sağ olsun büyüklü küçüklü Sanderson’lardan oluşuyor. Katılıyorum keşke yok olsa da Olimpos bassa.

5 Beğeni

Şimdi de Ağustos’ta duyurulacağı haberleri çıktı :grinning_face_with_smiling_eyes: hopium almaktan ciğerimiz soldu.

1 Beğeni

Amazonda indirmez %50, daha komisyon ödeyecek orada :joy: Bekleme yapıştır, 700 üstü kargo bedava. Aldım bende şimdi;

Yapıkredi ve Bonus kartlarına 4 taksit yapıyormuş bu arada kitapbulan. World ile aldım ben, 4 e böldü peşine mis :grinning_face_with_smiling_eyes: .

@Artorias umudu İthakiden kesiyorum ya yavaştan, yoksa Rothfuss’u sileli çok oldu :joy: .

9 Beğeni

Bi ara hakları salsa da ithaki Brandonları alır ciltli basar diyorduk. Nereden nereye geldik. Yumi filan da bunlarda onlardan da haber yok. Neyse bakalım umarım kitabın baskısı iyidir de dağılmaz rafta. :sweat_smile:

4 Beğeni

Ürününüz 24-48 saat içerisinde kargoya verilecektir.Kargoya verildikten hemen sonra size siparişinizin durumunu bildiren bir e-posta ulaşacaktır
Bunun dışında bütün siparişlerinizin seyrini üyelik bölümündeki “Siparişlerim” başlığı altında izleyebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

@Vordue Bana şimdi böyle bir mesaj geldi. Gidip kendim alsaydım bari. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Aynen bana da gelmiş bu mail. Bakalım yarın kargoya verecekler mi :grinning_face_with_smiling_eyes:.

1 Beğeni

Bilmeyenler varsa, Fırtınaışığı 5: Rüzgâr ve Hakikat’a başlamadan bir geçmiş olayları hatırlamak için bu siteye göz atabilirsiniz:

https://roshar.17thshard.com/#/tr

Olan olayları kronolojik görme dahil birçok özellik mevcut, üstelik Türkçe. Şahsen Fırtınaışığı fanlarına kesinlikle önereceğim bir sitedir.

12 Beğeni