1-3 küçük 2 büyük diye biliyorum ben.
Bende ilk iki kitabın bu kocaman baskısı var. Okuması inanılmaz güç. Apağır kitap. Diğer baskılarda da çizimler varsa onları alayım yav.
Diğer kitaplarda da çizim var.
Dawnshard’ın hakları alınmış. Ama Arcanum Unbounded için Türkiye yazmıyor.
Önemli bir kitap mı o? Umarım yakında o da gelir.
En önemli kitap olabilir külliyat içerisindeki.
Önemli kitap harici her şey var mı yani biz de? Harika!
Çok ilginç gerçekten. Ya yaptıkları işin tamamen farkında değiller ya da bir yorum yaparsam forum kuralları ihlali olur. 
Akılçelen’e bunu bildirmemiz lazım. Her boyutta kitap basacaklarına eminim. Neyse yapmayacağım. 
Bu normalde arcanum içinde var mı yoksa direkt ayrı bir kitap mı?
Arcanum Unbounded için yayınevi daha önce çıkacak demişti.
Arcanum Unbounded Cosmere ile alakalı çıktığı zamana kadar yazılan novella ve kısa öyküleri içeriyor. Ayni zamanda yıldız haritası ve hikâyelerin geçtiği her gezegen sistemi için kısa bazı bilgiler var. Oathbringer öncesinde geçen Edgedancer novellası, Sissoylu Gizli Tarih vs.
Hocam ne güzel döküman bulmuşsunuz elinize sağlık
Üşenmedim hepsine tek tek baktım malum yayınevlerinin yanına belki üç yıldız koymuşlardır diye ama maalesef şans bize gülmemiş ![]()
Üç yıldız konanlar önceden lisans-telif satılıp şu an boşta olan eserleri belirtmiş listede *** beside a territory name indicates that a title’s rights were previously sold but are now available to be licensed in that country again.Please reach out to our Foreign Rights department with any questions
Gördüğüm bir tek Rithmatist te Doğan’ın telifi bitmiş ve yenilememişler, düşünen arkadaş varsa baskısı bitmeden alsın diyecektim ama bitmiş galiba 2-3 siteye baktın stokta gözükmüyor.
Akılçelen de Beyaz Kum çizgi romanının devamını almamış, gelmeyecek muhtemelen. Diğer Sanderson eserleri kadar satmamış olması muhtemel.
Mistborn Film-TV haklarını da hala saklıyor, ileride bir anda Gaiman gibi elde ne var ne yok TV ye para için gömecek gibi geliyor bana ![]()
Ikinci el sitelerinde hala 10 TL filan ama çok ilan yok oralarda da.
Korsanfanda biri paylaşmıştı, ben de oradan buraya taşıdım. Sanderson sitesine koymuş ben de yeni öğrendim. Joshua Bilmes’in awfulagent sitesine yönlerdirmiş. O sitede de Sanderson ismine gelince bu doküman geliyor.
Cosmare evrenine ait tüm kitapları şöyle sevdiğimiz bir yayın evinde görmeyi Allah nasip etsin bizlere.
Beyaz Kum ve Legion serileri yarım kaldı. Yeni kitapların teliflerini almamışlar.
Almadıkları daha iyi darısı diğer serilerinin başına.
Amin.
Yazarın Türkçede bitmiş serisi yok değil mi? (ingilizce olarak vardır belki.)
Şu anda okuyamam zaten ama şöyle iyi bir yayınevine geçip seri tamamlansa iyi olur.