Videoları izlemeyenler için neler olduğunu söyleyebilir misisiniz özetle.
Pandemide gizliden gizliye 5 kitap yazıp bitirmiş.
1 tanesi grafik roman. (Çocuklara hitap edecekmiş)
1 tanesi yeni bir seriye yeni roman. (Yanlış anlamadıysam karısına özel yazmış fakat karısı kitabı herkesle paylaşması gerektiği konusunda Brandon’ı ikna etmiş.)
3 tane de Cosmere evrenine yeni roman.
Aklını yitirmiş yazmayı bırakmış sandım 
Bunların hepsi ülkemizde basılana kadar 2030’a gireriz. Gizli serisini bari başkası bassın.
Adamın yazma şekli Stephen King’i gibi.
Az önce öğrendim ve yarım saattir kendimi tutamadan kahkaha atıyorum. Bu adam insan değil abi. İşte kanıtını sunuyor bize. Bu arada Kickstarter sayfasi 5.bucuk milyonu gecti az önce.
Sizi çok iyimser gördüm. Gerçekçi olmak gerekirse yazarın tüm kitapları Türkçe’de telifler herkese açık hale geldikten yani yazardan sonra görülür.
O da yazar o zamana kadar bilinirliğini kaybetmezse. Bu yazar DEX ve diğer yayın evinin tekelinde. Diğer yayın evlerinin bu yazarın kitaplarını çıkarma gibi bir olasılığı olduğunu düşünmüyorum. DEX’i diğeri ile bir tutmamak gerek. DEX’in kitapları diğer yayın evininkilerin kat kat üstünde.
Vallahi artık kim ne yaparsa yapabilir. Telifler herkese açık olana dek benim kemiklerim bile toza dönüşebilir.
Ben artık esprisine takılıyorum. Alışkanlık gibi bir şey oldu benim için. Açıkçası DEX de korkunç. Kalite açısından da diğer açılardan da. Hiçbir farkı yok. Bununla savaşacak enerjim de yok. Benimkisi artık dediğim gibi alışkanlık. @BiblofilYouTube’a “egoist” demeden günü tamamlayamamam gibi bir şey. (Bugün de çok şükür unutmadım.) 
Katılıyorum dediğinize. Diğer yayın evinin DEX’den de kötü olduğunu yani DEX’in diğerinin yanında iyi gözüktüğünü belirtmek istedim.

Arkadaşlar kickstarter ne için açılmış bilen biri yazabilir mi biraz baktım da bulamadım. Kitapları bir kutuda gönderme işi mi pek mantıklı gelmedi canlı yayında izliyorum şimdi kargoların avrupa birliği ülkelerine gönderilmesinin zorluğundan gemi kargolarındaki sıkıntılardan bahsetti ama kafam karıştı. Koleksiyon sürümü kutusu gibi bir şey mi ve neden kickstarter’da fonlanıyor bu?
Öyle yapmışlar. Kickstarter ile başlıyorlar, 2023’te kitapları parça parça göndereceklermiş sanırım çok dikkatli dinlemedim. Ayrıca geri kalan 8 ay boyunca da her ay lootbox tarzı bir şey gönderecekler o paketi seçerseniz. Bunun haricinde kitapları okumak istiyorsanız da seçenekler var yine, 2023’ün belirli zamanlarında e-book mu audio mu hardcover özel baskı mı istiyorsunuz ona göre seçenekler var. Sonrasında yayınlarlar mı, bizim ülkede basılır mı belli değil.
Biraz baktım dediğiniz gibi parça parça göndereceklermiş yanında figür benzeri küçük hediyeler de gönderecekler sanırım ve audibook ve ebook için pakete mi dahil yoksa ayrı bir seçenek olarak da mı var dedi tam anlamadım ayrıca neden ön ödeme aldıkları sorusuna da kickstarter’ın yapısından ve gelecek talebe göre "reward"ların kalitesine odaklanmak için olduğunu söylemişler.
Paketler ebook, audio ve ebook, ebook ve hardcover diye gidiyor. Kargo ve vergi olmaksızın bile aşırı pahalı.
Benim zaten çok ilgimi çekmedi açıkçası. Bir tek Cosmere’den bağımsız olarak yazdığı kitabı merak ediyorum.
Manyak adam gizli gizli 5 tane yeni kitap yazmış.
Bize ne zaman çevrilir acaba ve kalite olarak hangi kitapların seviyesinde merak ediyorum.
Gizli gizli 5 kitap yazıp Ritmatist’in ikinci kitabını hala yazmaması 
Bayılıyorum bu adama. 500 dolarlık paket bir göz kırpmadı değil. Allah affetsin sanırım alacağım ama birazcık daha info lazım. Figür falan da olursa ciddi ciddi değerlendiririm.
Türkiye’den alabiliyor muyuz?
Daha önceden hep oyun kampanyalarına katıldım. Onlar da e-pin olduğu için sıkıntı yaşamamıştım. Ancak bunda ise işin içinde kargo da var bilemiyorum araştırmak lazım.