Aynen hocam eski baskıları yollayınca yeni ve 2’ye bölünmüş baskıları yolluyorlar. Kitabevinin attığı mailde güzelce anlatmışlar.
Benim elime 7 gün içinde ulaştı kargo.
Eğer bu konu ile ilgili mail atmak isterseniz ytp@arkadas.com.tr ‘ye mail atarsanız cevap veriyorlar.
Bu değişim işi ilk çıktığında bir arkadaş demişti ama unutmuşum ya, benim de elimde ilk baskı oathbringer var. Şu okumaya başlayınca dağılan muhtemelen ama ben daha okumadığım için dağılmadığından çıkmış aklımdan
Madem değişim tarihi var bende değiştireyim o zaman.
Aynı maili @smartestidiot ın paylaştığı notu ekleyerek copy paste yapmışlar bana da Bugün/yarın göndereyim bari şu kitabı da ileride daha büyük sıkıntı yaratmasınlar.
Aynen gönderin seri yarısı başka olunca benim göz zevkimi bozuyor.
Umarım gelenlerde hatasız gelirde bir daha yazışmak zorunda kalmazsınız. Çünkü geçenlerde forumdan birine gelen kitap kesim hatasından dolayı diğerlerinde 0.5 cm kadar daha uzundu.
Benimde son aldığım savaş ritminin ilk kitabı diğerinden daha uzun Sınırsız arcanumda da hasar var ama yayınevi artık o kadar bezdirmiş ki iade ile uğraşasım gelmedi. Bu oathbringer da değişim işini duymama rağmen bekliyordu işte, son günü duyunca artık mecbur gönderelim dedim ama gözümde büyüyor hala .
Bence diğerlerini göndermeden önce maille durumu bildirin kabul ederlerse, hazır gönderirken hepsini gönderip aradan çıkarın.
Tabi Sınırsız Arcanum için iade olayı belki biraz zor olabilir.
4.kitaplar geldi. Korkutmak gibi olmasın ama max 30.dakikada parçalanacak gibi hissediyorum. Nasıl bir yayınevi çözemedim yani. Çağımızın belki de en iyi yazarlarından biri bu muameleyi haketmiyor cidden.
@Melek_Dogu hanımın paylaşımı sonrası Dark One Çizgi roman serisinin haklarını İthakinin aldığını görmüş olduk. Kendilerine teşekkürler.
Listeye baştan sonra bakındım, ek olarak Ritmatist te Doğan Egmont un yanına İthaki eklenmiş. Bu kitabın da baskısı bitmişti, İthaki boşta bulduğunu kapmış galiba Öbürküler de akılçelenlerden bir düşse kapan olacak belli ki .
İthaki mümkünse alabildiği kadar kitabı alsında artık yazar hak ettiği değeri görsün türkiyede. Dexin elinde iki seri var affedersiniz ikisinide çöp etti. Steelhearth serisinin ara kitabını asla basmıyor zamanında sordum ‘ara kitap basmıyoruz’ dediler xd. Skyward serisi deseniz çevirisi ve kapağı rezalet. İkinci kitabı verilen tarihten ‘ekim demişlerdi’ yaklaşık 6-7 ay sonra ‘sürprizimiz var’ diyerek tekrar duyurusu yapılıyor :D. Akılçelende şu sıralar manga basıyor umarım fırtına ışığı ‘stormlight’ serisinin ara kitaplarını basar.Birinin telif hakkını almış.