@alys Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Gecikme için özür diliyorum.
@magicalbronze Doğum günün kutlu olsun kaptan.
@alys Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Gecikme için özür diliyorum.
@magicalbronze Doğum günün kutlu olsun kaptan.
Haha teşekkür ederim. Geçmiş her güne faiz işler.
Tamam öyleyse anlaştık.
Teşekkürler arkadaşlar
Sizlerin de geçmiş Cadılar Bayramı’nız kutlu olsun
“Acep fazla mı samimi olduk canım rıhtım?” Düşündüm de fazla samimi olmuşuz. Kısacası doğum günüm kutlu olsun
Dogum gununuz kutlu olamayip mesaj cucuk gibi kalmis. Kutlayayazdim ama bir capanoglu var diye iskillendim. F u later.
Evet, biraz öyle olmuş
Yazıklarımın neresinde çapanoğlu aradığınızı anlayamadım ama eğer baştaki tırnak içindeki cümleyi kastediyorsanız, açıklayayım: biraz beni rahatsız eden bazı konular ve biraz da geçirdiğim yıl hakkında, ironik bir dille uzun uzun birkaç söz sarf etmiştim. Yayınladıktan kısa bir süre sonra bunun fazla içten ve duygusal olduğuna karar vererek yazımı kısa bir mesaja indirgemek suretiyle düzenleme yaptım.
Yine de düşünceniz için sağolun
Çapanoğlu, sizin yazıya değil, esirgenen etkileşime yönelikti:) “Benim bilmediğim bir iş var, du bakalım” hesabı. Forumla yıldönümüyse başbaşa bırakayım, dedim ama duramadım. Tekrar kutlarım.
Not: Deadpan.
Yazıklar olsun kimse doğum günümü kutlamamış! Size verdiğim emekler (büyüler) demek beni unutulur kılacakmış! Heyhat! Bunun bir bedeli olur.
Kim diyor kutlamadığımızı. Geçen hafta cadılar bayramı ile birlikte kutladık.
Haksız da değil.
.
Öyle bir kaybolmuşsun ki, profilindeki pastayı bile göremez olmuşuz anlamı da çıkar.
Nice senelere cadıcan
Yalnızlık iyidir, ses çıkartmaz.
Robotların doğum günü değil de üretim tarihi olmuyor muydu?
Doğum günün kutlu olsun Ahmet @sjack